2777
2789

چقد عزیزانمون اون دنیا تنهان و نیاز به محبت و هدیه ما دارن.لطفا با یه هدیه معنوی خوشحالشون کنیم.زودبه زود بهشون سر بزنیم.اونها هم میفهمن فقط دیگه نمیتونن باهامون حرف بزنن.درحقشون بی محبتی نکنیم.اونایی که حاضرن یه هدیه براهمه اموات بفرستن لطفا لایک کنن ببینم چندنفریم.هدیه هم برا همه اموات بدین نذرهمشون کنیم خدا بخیل نیس که تقسیم کنه تکثیر میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ صلوات و یه فاتحه.خدا همه رفتگان رو بیامرزه و در کنارشون مادر عزیزمو😔😔😔

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

ایة الکرسی خیلی خوبه و ثواب داره ی دونه بخونی ب نیت تمام رفتگان حدیث شنیدم ک خیلی خیلی ثواب داره خداوند ب تک تک رفتگان نور و رحمت می‌فرسته و برای خود کسی هم ک میخونه و هدیه می‌کنه چقدر خداوند بزرگ رحمت و مغفرت قرار میده

من هر وقت میرم سر خاک برای کسایی ک میشناسم و تا جایی ک وقت دارم فاتحه میگم ایة الکرسی میخونم و برای تمام کسایی ک اونجا دفن شدن از اولین نفر تا آخرین نفر آیة الکرسی میخونم چند تا میخونم ب نیت همه ی رفتگان