2777
2789

خانم محترم ازدواج بدون اغراق و بزرگنمایی 

برای تولید مثل، رفع نیاز جنسی  ، مسائل عاطفی هست .

خود مسائل عاطفی هزار شاخه میشه 

ما به عاطفه والدین 

عاطفه دوستان 

عاطفه اقوام و فرزندمون و حتی مردم جهان و کشورمون و غریبه ها احتیاج داریم 

خانم های ایرانی میخوان ظرف بزرگ عاطفه شون رو فقط شوهر پر کنه !

روحیه و زندگی تو یه بخش کوچیکش باید شوهر باشه و زندگی مشترک

پس اهداف شخصی 

ماموریتت توی دنیا . اثر مثبتت روی جهان ،حیوانات، طبیعت ، نسل آینده ، هنر ، علم و هزار چیز دیگه چی میشه؟

فکر کردی متولد شدی شوهر کنی هی غروبا یکی از سرکار بیاد سرتاپات رو بپرسته و محبت کنه و بشی همه زندگیش؟ خب که چی؟ اصلا بهش برسی ، تهش چی ؟ حس پوچی نمیکنی؟

چرا معنای زندگی رو نمیخوای بفهمی 

چرا خودتو گم کردی خدا رو گم کردی 

متوجه هیچی نیستی؟

بخودت بیا زندگی تو هزارتا ابعاد دیگه داره 

شوهرت مناسب نیست عیب نداره ۲۰ درصد زندگیت بیمار شده اون ۸۰ درصدش کجاست ؟

اصلا شوهرت بد خانوادش شیطان 

ازخودت بگو .برای خودت چکار کردی 

هدفت چیه ؟ خجالت بکش خیلی راحت میگی افسرده ام و هدف ندارم ‌. کجای دنیا زن هاش این شکلی هستن اهل ناله و وای من مظلومم و قربانی شدم و تمومه کارم 

بخودت بیا دیگه ادای ضعیف ترین موجود دنیا رو در نیار . باورت شده زندگی این کثافتی هست که تو ذهنت ساختی؟

نه زندگی همون چیزیه که تاحالا حتی درباره اش فکر هم نکردی .

چقدر لوسی که محتاجی یکی مدام بهت محبت کنه بغلت کنه و هی از خوبی هات بگه و نازت کنه 

چشم نخوری اینقدر موجود گوگولی تشریف داری 

عروسک نازنازی😒 

جمع کن خودتو تو آدمی ها 

مغزت پراز قدرته 

روحت و جسمت پراز شگفتی و قدرته 

خودتو پیدا کن کشف کن 

یه مرد یه جنس مخالف کم ترین سهم رو داره تو زندگی ما .

خودت مسئول خودت باش .خودت زندگیت رو بساز 

خودت برای خودت خونه بخر ماشین بخر 

تو مگه چیت کمتر از زنایی هست که دارن این کارهارو میکنن ؟ 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حرفاتون موافقم

ای کاش خانومای ایرانی به این باور برسن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ولی کاش آدم با وجود همسر و خونواده احساس تنهایی نکنه💔

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤