2777
2789
عنوان

اینو خواهرانه میگم به متاهل ها و نامزد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هیچیاز محبت شوهر و خانواده بهره ای نبردم 

بچه های اوتیسمی دارم ولی یه روزی با خودم نشستم حرف زدم به خودم اومدم 

منتظر کمک اجباری شوهر و سایرین نیستم خودم حالمو تا حدی خوب نگه داشتم و به بچه هام تنهایی میرسم 

دیگه تا کی میخواستم بشینم از این و اون متوقع میشدم

خیلی خوب گفتی. 

اهداف دیگه هم میتونه مثلا شغل خوب، پس انداز یا حتی خرید لوازم باشه، میتونه درس خوندن، یادگرفتن یه حرفه جدید مثل آرایشگری یا موسیقی یا زبان باشه. البته همه اینا پولم میخواد؛ اما اگر همسرت آدم کنترلگری باشه نمیشه یا سخت میشه که به این اهداف رسید

فمینیست نیستم، اما به برابری حقوق زن و مرد اعتقاد دارم.

کسی که از بچگی مادرش ترک کرده و  بعد شش سالگیش اومده و تا به امروز ۱۸ سال کتک خورده فحش شنیده یبارم تو عمرش مادرشو بغل نکرده غذاشو یبار نچشیده بعد ۱۸ سال طلاق گرفته تتورو ادم حساب نمیکنه ولی خواهرتو خیلی دوس داره بعد مادر پدرت تورو بزرگ میکنه با کلی حرف و حدیث بزرگ میشی بعد میدنت به شوهر. تا یجایی هم از دست مادر شوهرت میکشی پیش اون زندگی میکنی کار هایی میکنی که تاحالا نکردی همه ازت انتظارات بیش دارن ولی تو هیچی یاد نگرفتی و یه پدر ساده و بدبخت داری منم خواهرمو نمیبینم چن سالی ولی خیلی وابستشم مادرش یعنی مادرم نمیزاره ببینمش احساس افسرده نمیکنی؟ بعد شوهرمو میبینم جلو چشمام هروز به مادرش محبت میکنه من حسودی میکنم چرا من باید اینطور شم خود خواهرشوهرمم باید بشه نامادریم و باز عذاب بکشم به نظرت من خیلی بی عقلم که از سمت شوهرم انتظار محبت دارم؟ خوددمم بچه دار نمیشم😔

کسی که از بچگی مادرش ترک کرده و  بعد شش سالگیش اومده و تا به امروز ۱۸ سال کتک خورده فحش شنیده ی ...

عریزم ان شاءالله که خدایه نی نی نازوسالم بهت بده

ارامش وحال خوب نصیبت شه

ولی نفهمیدم دقیق پطورشدزندگیت

کسی که از بچگی مادرش ترک کرده و  بعد شش سالگیش اومده و تا به امروز ۱۸ سال کتک خورده فحش شنیده ی ...

هرکس بخواد داستان زندگیش رو فقط جاهای بدش و منفعل بودن های خودش رو بگه سوزناک از آب درمیاد.  من این حرفا رو درک نمیکنم چون زندگی خودمم سخت بود ولی من عوضش کردم. من ب کنار کلی زن تو دنیا هست عجیب ترین زندگی و کودکی هارو داشتن اینا بهونه اس . تا وقتی بهونه دستمون باشه بدبختی ادامه داره

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .