2777
2789

خانوما دخترم دو ماه دیگه چهار سالش میشه آزمایش تقریباً چند ماه پیش دادم کمبود اهن و ویتامین دی داشت

دکتر بهش قطره ویتامین دی داد و شربت فروس سولفات

شربت رو نصفشو دادم دندوناش سیاه میشد 

قطره رو کامل دادم

یه مدت خیلی خوب شده بود یکم رشد کرده بود کلا خیلیییی لاغره 

الان خیلییی ضعیف تر شده و غذای زیادی هم نمیخوره تا دو لقمه هم میخوره میره دستشویی

کسی تجربه مشابه داشته بگه چکار کنم

خودم چابهار هستم و دکتر خوبی نداره

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی بهش نمیدادی ویتامین ؟

تا یک سال و نیمی کامل دادم بعدش دیگه قطع کردم فقط گاه و بیگاه داروهای اشتهاآور و مولتی ویتامین های مختلف میدادم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
اگه میتونی ببرش ایرانشهر پیش علی پورمند

دکتر چی هست؟

ازمایش تی تی جی بده مربوط ب بیماری رسلیاک هست البته انشااله ک منفیه

خدا نکنه در اون حد ک نیست سریاک علاعم داره بالاخره فقط لاغره