2777
2789
عنوان

عفونت ریه پسر 6 ماهم

5128 بازدید | 24 پست

پسرم از 4 ماهگی که رفلاکس گرفت و شیر بالا میآورد کم کم گاهی سرفه میکرد و یه صدای خس خس هم نفسش داشت .دو ماهه که درگیرش هس.چند بار بردم دکتر گفتن حساسیت هست و به خاطر رفلاکسه.تب هم تا همین دیشب نداشت ولی از دیشب یه مقدار تب داره.آزیترو هم دکتر بهش داده بود که دیروز روز ششمی بود که بهش دادم.سرفه اش یه کم کمتر شد بعد آزیترو و خس خس اش هم یه ذره کمتر شد ولی تموم نشد حالا امشب عکس ریه اش عفونت نشون میده یه طرف ریه اش سفید بود تو عکس اصلا نمی‌دونم چرا این طوری شده تب هم که نداشت من از کجا باید می‌فهمیدم😭😭😭😭😭😭

ای جانم خوب میشه ان شاءالله،دکترش چی میگه؟

به نیت سلامتیش ۵ مرتبه آیت الکرسی میخونم گلم💚

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

عزیزم خروسک شده شاید 

چون خروسک یه ماه بیشتر طول میکشه خوب بشه 

حالت خس خس هم میوفته 

البته رفلاکس هم باعث میشه ها 

یکم توی شیب بذارش بخوابون 

بعد شیر هم حتما اروغ بگیر عزیز 

اروم اروم من میدادم شیر هر ۳۰ سی سی اروغ میگرفتم بعد دوباره میدادم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۳ ماهش بود عفونت شدید ریه گرفت.دکتر ازیترو داد با دوتا اسپری که گفت داروی اصلیه.یه هفته ای خوب شد.سرفه هاش وحشتناک بود

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)

بچه منم پنج ماهگی عفونت ریه گرفت یه ماهی درگیر بودیم کلی دارو مصرف کردیم خداروشکر خوب شد

مال شمام ان شاءالله خوب میشه مواظبش باش

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
ای جانم خوب میشه ان شاءالله،دکترش چی میگه؟ به نیت سلامتیش ۵ مرتبه آیت الکرسی میخونم گلم💚

ممنونمدکتر گفت فردا صبح بیار بستریش کن.آخه بچم آنقدر مظلوم هست حتی نق هم نمیزنه فقط مظلوم تر شده. از وقتی عکس ریه اش رو دیدم حالم خیلی بده

ممنونمدکتر گفت فردا صبح بیار بستریش کن.آخه بچم آنقدر مظلوم هست حتی نق هم نمیزنه فقط مظلوم تر شده. از ...

درکت میکنم عزیزم،شرایط سختیه،اما به امید خدا تا چند روز دیگه کامل خوب میشه و به خونه برمیگردین،فکرای منفی رو از خودت دور کن و امیدوار باش به روز های خوب💚

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
باید دنبال درمان ریفلاکس براش باشی؟پسر منم ریفلاکس داشت خیلی سخته گاهی  گاهی اوقات ریفلاکس پنه ...

چند بار رفتم دکتر دارو ندادن گفتن بچه سرحال هست کمبود وزنم نداره فقط یکیشون گفت زودتر غذا شو شروع کن.ولی من عذاب وجدان دارم که چرا زودتر نفهمیدم وضع ریه اش رو

یه دکتر به منم گفت بستری بردم دکتر خودش گفت این اسپری ها. داروی اصلیه.

اسپری بینی منظورته؟چون خلط داره گلوش و نمیتونه بیرون بریزه قورتشون میده شاید دکتر میخواد براش ساکشن کنه.

خدا رو شکر.بستریش کردین یا تو خونه با دارو خوب شد؟

یه روز بستری کردیم ولی از اونجایی که بچه من شیطونه نموند از بس جیغ و داد کرد با رضایت خودمون مرخصش کردیم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین