امروز تماس گرفتن. و کارشناس کلی توضیح بهم داد.و گفت صندوق تضمین سرمایه دارن که تا شش ماه نمیشه پول رو برداشت کرد... بعد گفت که توی این دو ماه گذشته هر ماه حدود سیزده و نیم سود دهی داشتن... حالا میخوام بدونم سیزده و نیم درصد ِِ صد میلیون چقد میشه ؟ اهل فن لطفا جواب بدین🙏😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
تو گوگل بزن محاسبه سود از تو سايتها پيدا كن حودت حساب كن با توجه ب اطلاعاتي ك بهت داده
هر چی میزنم برای یه ماه نمیاد...همشون سود سالانه حساب میکنن یا فرق داره با اینی که ایشون توضیح دادن..مثلا سود های بانکی سالانه هفده هجده درصده که اگ بخوایم ماهانه اش رو در بیاریم یک دوازدهمش میشه حدودای یک و خورده ای درصد ولی این که ایشون گفتن ماهیانه سیزده درصد سود کردن خیلی میشه . البته ممکن هم هست سود چندانی توی بعضی ماه ها نکنن ولی گفت اصل سرمایه تون حفظ میشه. الان خیلی مشتاق شدم ببینم سیزده درصدی ک گفته حدودا چقد میشه...ریاضی خودم افتضاحه🤦🏼♀️🤦🏼♀️
چجوری حساب کردی عزیزم؟ آخه اگه یک درصد از صد میلیون حساب کنی مگه یه تومن نمیشه؟ حالا سیزد درصد بازم ...
صد میلیون رو ضربدر ۱۳ و نیم درصد میکنی و جواب تقسیم بر دوازده که ماه هست اگر سهام داری که هیچ ولی سود بانکی الان ۲۳ درصده
من سهام ایران خودرو و ایران خودرو دیزل و چند تا دیگه دارم تو مفید
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اره اگر بلد نباشیم و خودمون بخوایم مستقیما سهام بهریم خیلی ریسکه اما من میخوام بدم دست کارگزاری مفید که خودشون با پولی که دارم کار کنن و سهام واوراق بخرن...و البته توی صندوقِ تضمین، اصل سرمایه ات روتضمین میکنه و با نوسانات منفی بورس هیچ خللی توی اصل سرمایت ایجاد نمیشه ...اینا رو کارشناس کارگزاری مفید توضیح داد
چجوری حساب کردی عزیزم؟ آخه اگه یک درصد از صد میلیون حساب کنی مگه یه تومن نمیشه؟ حالا سیزد درصد بازم ...
ببین عزیزم سیزده میلیون سود کلی هست
شما گفتی ماهیانه