2777
2789
عنوان

کاش میشد یه خانواده چهار نفر بشیم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 68 پست
حرفهاتون درسته. نمیتونم اعتماد کنم اونقدرم از خودش تعریف مبکنه که من فلانم و بهمانم به مردای دیگه اع ...

درسته نمی‌دونم گلم صیغه با یکی باشی حلال بدونی خانمش فوت شده یا جدا شده سالم طرف متنفرررررم از مردی که ب عنوان پدر ببرم سر سفره بچه هام میگم طفلک ها استرس از حضور غریبه 

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد یه مرد خوب بیاد تو زندگیت 

راستش یکی رو میشناسم دو تا بچه خیلی کوچیک داشت که همسرش فوت شد 

یکی دو سال بعد با یه پسر مجرد و عالی ازدداج کرد پسره گفت بچه هاتم بیار رو چشمم 

دختره خونه داشت و وضعش بد نبود بعد ازدواج یه مدت بعد پسره گفت بچه هاتو نمیخوام پسره رو داد خانواده همسرش ولی بازم زندگیش درست نشد  بعدم یه مدت بعد با همون دخترش طلاق گرفت و برگشت خونه باباش الان هیچیمممممم نداره پسرشم از دست داد😐

خب مجرد. میشه ناپدری. میترسم. خانواده هامون مخالفت میکنن. خانواده همسر سابقمم هست به اونا چی بگم

به اونا که ربطی نداره 

شما که خلاف شرع نکردی داری ازدواج رسمی می‌کنی که حق شماست 

در مورد مورد دوم هم ، خیلی از ناپدری ها روابط خوبی دارن . خدا بیامرزه همسرتون رو ولی اگه ایشون هم بود حتما گاهی اختلاف نظر با بچه ها می داشت

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اره خودم نمیخوام چون میترسم بچه هام ضربه بخورن.😭اما راستش خیلی دوستش دارم

داشته باشی

صلاحیت ازدواج رو داشتن مهم تره که با بچه کوچیک به صلاح شما نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

يجوري نوشتي مجرد اينگار ٢٠ سالشه🫠

مرد ٤٠ ساله ك ديگه خيلي انتخاب برات راحتره.

شما بايد باهاش ارتباط داشته باشي..بري بياي

زندگي كني

امتحان خودشو ك پس داد پدر بچه هاتم بشه.

البته نميدونم در كل شرايطش چيه..

ولي براي ادمهايي در شرايط شما ك كودك دارند

بهترين مدل اين هست ك بدون اطلاع بقيه

با ايشون رفت امد و زندگي كني خوب بود ادامه ميدي

نبود كات ميكني

💕

يجوري نوشتي مجرد اينگار ٢٠ سالشه🫠مرد ٤٠ ساله ك ديگه خيلي انتخاب برات راحتره.شما بايد باهاش ارتباط د ...

خودم ۴۰ سالمه . ۲۰ ساله میخوام چیکار😑چجوری رفت و آمد کنم. نمیشه. خودش میگه از شمال بریم تهران برای زندگی. که حرف مردم اذیتمون نکنه.