امروز تماس گرفتن. و کارشناس کلی توضیح بهم داد.و گفت صندوق تضمین سرمایه دارن که تا شش ماه نمیشه پول رو برداشت کرد... بعد گفت که توی این دو ماه گذشته هر ماه حدود سیزده و نیم سود دهی داشتن... حالا میخوام بدونم سیزده و نیم درصد ِِ صد میلیون چقد میشه ؟ اهل فن لطفا جواب بدین🙏😘
اره اگر بلد نباشیم و خودمون بخوایم مستقیما سهام بهریم خیلی ریسکه اما من میخوام بدم دست کارگزاری مفید ...
خودت تو دست بگیر من دست خودمه در لحظه که میره بالا میفروشم آنی سود وارد حسابم میشه بعد فرداش مثلا میاد پایین دوباره میخرم
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گفت ماهانه سیزه درصده ، ماهانه چجور حساب میشه...اون که میگه تقسیم به دوازده مال سالانه ست
عزیزم توضیح دادم
اون دوازده برای اینه هر ماهت رو بهت بده سیزده درصد صد میلیون میشه ماهی یک میلیون و خورده ای که گفتم
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
یک میلیون و سیصد برای ده ماهه عزیزم سال دوازده ماه داره
افرین چ خوب شما از طریق چه سایت یا اپلیکیشن خرید فروش میکنی؟
همون مفید برو یکی از کارگزاری های نزدیکت بگو نمیخوام وکالتی باشه میخوام دست خودم باشه اونجا برات یه پلیکان وصل میکنن به گوشیت
دیگ پولت نمینمیخوابه اونجا و حق لوکاله هم از خرید و فروش سهامت کم نمیشه