2777
2789
عنوان

از کارگزاری مفید بهم زنگ زدن...لطفا اونا که واردن به بورس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8185 بازدید | 78 پست
یک. میلیون و سیصدو پنجاه نمیشه؟ 

گلم یک و سیصد برای ده ماهه 

سال دوازده ماه داره 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیزاری صندوق سرمایه گذاری ابااد بانک مسکن...پدرشوهر من گذشته ماهی ۲۱/۵ درصد سود میده...دویست ...

جاهایی که بیشتر سود میدن خطرناکه ورشکست میشن 

شوهر خالم اینطوری شد بعد پول خودشا ماهانه بهش دادن مایه ش کوپ شد

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
ببین اصلا زنگ نمیزنن حتما کلاهبرداری بوده باید بری دفترشون 

نه مطمئنم کلاه برداری نیستش .آخه دو روز پیش خودم درخواست تماس از کارگزاری دادم ...امروز تماس گرفتن اسم کارگزاری مفید افتاد روی گوشیم ...بعدش اسم و فامیلمم میدونستن... چون قبلا توی سایت کارگزاریشون ثبت نام کردم... کارگزاری مفید شنیدم خوبه ولی در نهایت اینکه چجوری بخوان سود پولمون بدن خیلی مهمه 

بنظرم همینیه که شما گفتی  درسته ... اخه گفت سود ماهیانه ی دو‌ماه اخیر هر ماه سیزده درصده... اگ ...

سود بانکی ۲۳ درصده کجاش  بهتره دختر 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
جاهایی که بیشتر سود میدن خطرناکه ورشکست میشن  شوهر خالم اینطوری شد بعد پول خودشا ماهانه بهش دا ...

نه عزیزم...پدرشوهرم پنج ساله پول خابونده...سرمایه اش هم بیمه هست...اگر برشکست شه بیمه پولش رو کامل میده

بورس نذار ضرره تو تو بانگ بذاری الان 18 درصده تازه بلند مدت 20 تا 22 درصد میدن کم سود میده حیفه پولت ...

من الان ملی و پاسارگاد یک ساله دارم شده ۲۳ درصد 

ماهی یک وسیصذ میشه برای 100 میلیونش نه برای ده ماه 

عزیزم یک و سیصد در صورتیه که سال ده ماهه باشه 

ولی سال دوازده ماهه 

صد میلیون ×۱۳.۵÷۱۲ 

دیگه نمیدونم چطوری بگم

بورس نذار ضرره تو تو بانگ بذاری الان 18 درصده تازه بلند مدت 20 تا 22 درصد میدن کم سود میده حیفه پولت ...

نه گلم اشتباه نکن . این درصد سودی که کارگزاری بهم گفته سالیانه نیست ماهانه ست (البته با توجه بالا پایین شدن بورس )...

اما سود بانکی همشون سالیانه ست یعنی وقتی میگه بیست درصد سود میده ،بیست درصد سالیانه منظورشه یعنی همین بیست درصد رو تقسیم بر دوازده ماه میکننن بعد هر ماه حدود یک و‌خورده ای درصد درمیاد...چیزی که همه معمولا به اشتباه میفتن و خیال میکنن بانک ها بیست درصد ماهانه میدن ، در حالی که  بانک سود سالانه ی پولتون رو مد نظرشه