2777
2789

من فعلا اول راهم 4 هفته و 1 روزمه امروز یکم خوابالودم و یه کوچولو سر درد دارم وقتی زیاد سرپا می ایستم کمرم درد میگیره و زیادم بشینم سر دلم درد میگیره اشتهام کمه اما حالت تهوع ندارم هنوز یه ذره میخورم سیر میشم تکرر ادرار هم دارم 

بنظرتون نینیم چیه؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم انشاالله سالم باشه،هنو ک مشخص نمیشه ولی من سر هر دو پسرام حالم افتضاح بود،البته از هفته 8 شروع شد

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
عزیزم انشاالله سالم باشه،هنو ک مشخص نمیشه ولی من سر هر دو پسرام حالم افتضاح بود،البته از هفته 8 شروع ...

عزیزدلم خدا حفظشون کنه یعنی حالت تهوع و ویار داشتی؟؟؟ چی بیشتر دوست داشتید؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
عزیزم هنوز برا تحقیق جنسیتت زوده عجله نکن

عزیزم خرداد سقط شد الانم فقط دعا میکنم یه بار دیگه علائم بارداری رو تجربه کنم😥

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه
نی نی شما رو که نمیدونم  اما خودم شوریجاتو دوست دارم مثه خیار شور  اشتهام زیاده به خصوص ...

عزیییزدلم الهی سردست خیری بلندشی خدا برات حفظش کنه بسلامت بغلش کنی 

اجی علایم بدنت از کی شروع شد؟؟؟ سینه درد هم داشتی؟؟؟ یا حالت تهوع؟؟ من هیچکدومو ندارم🥺