2777
2789
عنوان

چرا اینجوریید بعضیاتون شبیه غار نشینا

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 31 پست

خودتو ناراحت نکن عزیزم 

اینجا از انواع و اقسام اقشار و سنین و تحصیلات مختلف هستن 

حرف شما درسته

منم بعد دنیا اومدن پسرم خیلی اذیت شدم هم خودم هم همسرم 

اما واقعا ازدواج رو دوست داشتم

فکر اینکه هنوز تو خونه پدرم زندگی کنم با غر زدن های مامانم کابوسه واقعا 

الان مستقل هستم تو خونه خودم

بالأخره زندگی بالا و پایین داره دیگه

همیشه که خوشی و خنده نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما هم تاپیک بی معنی میزارید که چی مثلا بعضی عاتاپیک میزنن دوست داریم زود ازدواج کنیم یا دلمون شوهر میخاد انتظار دارین بقیه چی بگن بده که دلداریتون میدن از مجردی لذت ببرین

البته من تو تاپیکتون نبودم 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

خب شما میای اینجا از تجربیات بقیه استفاده کنی بقیه هم هرکی از تجربه خودش میگه مثلا اونکه الان شوهرش بده میزنتش معتاده خرجش نمیده توقع داری بگه برو شوهر‌کن شوهر خیلی خوبه بعدم اینجا ک سایت همسریابی نیس که فوری هرکی یکی از تو لیستش دربیاره بزاره جلوت

اینطوری نیست که نیاز نداشته باشن. خب دور و برشون شلوغه. همسر و بچه و شکر خدا مادر و پدر و فک و فامیل. چطوری میخوان وضعیت یه آدم تنها رو حس کنن؟

حق دارن والله. نسخه هم می پیچن من باشم دوستی که یه ذره اذیت کنه با تیپا میندازم از خونه م بیرون من همچی آدمیم. 

باید یکی دو هفته بندازنش تو یه خونه تنها. شرایطی که نه کسی سراغشو بگیره و نه کسی بهش زنگی بزنه. تنها هم صحبتش یا تو نت باشه یا بقال محل.

بعد اونوقت بیارین دوباره در مورد راهکار به آدم تنها ازش بپرسین.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
خب شما میای اینجا از تجربیات بقیه استفاده کنی بقیه هم هرکی از تجربه خودش میگه مثلا اونکه الان شوهرش ...

فقط این دفعه خواستید نظر بدید با دقت بخونید متن رو که همینجوری یه چی نپرونید🙏🏻🙂

ولی واقعا حرفاشونم بد نیس اوناهم دارن از تجریه زندگی متاهلی میگن و اینکه ادم ی مرد خوب پیدا کنه میتونه زندگی دو نفره خوبی داشته باشه مشکلاتم به وجود بیاد حلش میکنن ادمش خوب باشه اون زنو خوشبخت میکنه  اینجا اکثرا کم سنو سالن دنبال شوهر میگردن همین جور فقط میخوان برن خیلی چیزارو نمی سنجن یا نمی دونن ...

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

برای اینکه ازدواج اون مدینه فاضله ای نیست که مجردا تو ذهنشون می سازن ،شخص مقابلت شخصی هست که ضعف و نقاط قوت خاص خودش رو داره و کنار اومدن با یه آدمه دیگه اونم با تربیت مادرای ایرانی که پسراشون رو اونقدر عزیز کردن که به هوای اون فکر می کنن تو خونه شاه هستن و بقیه زیر دست سخته معمولا مرد ایرانی اعتقاد نداره به زندگی مشترک به معنای واقعی، بلکه می گن من هرچی می گم بگو چشم و تو هیچی من دخالت نکن ولی من تو همه چیه تو دخالت می کنن و در ضمن انتظار دارن ناز مادر و فک و فامیلشونم بکشی و همیشه تو کوتاه بیای خلاصه دروغ نمی گن سخته برای به دست آوردن اون حس حمایت و تکیه گاهی که گفتی باید خیلی تاوان بدی تازه اونم نصف و نیمه است اکثرا محدود می کنن و سعی می کنن بزنن توسرت😅

در عوض همه می گن شوهر کرده و زندگی تشکیل داده🤣🤣🤣🤣مسئولیت آدمم یهو هزار برابر میشه//ولی خوبی هم داره خب باید واقعیت رو گفت🤷

ولی اگه ازدواج رو هوشمندانه انجام بدی، با یه آدم درستش انجام بدی واقعا یه چیز محشری هست،البته اگه اون آدم رو پیدا کنی و بتونی تشخیص بدی //هیجانی رفتار نکن خوب بشناس طرفت رو🌷🙏