2777
2789

تا آدم تاپیک تنهایی و مجردی می‌ذاره، فاز نصیحت برمی‌دارین که عاااره خداروشکر کن مجردی بعد ازدواج بیچاره میشی و پر از دغدغه و درد و کوفت 

وقتی بلد نیستی با تنهایی کنار بیای بعد ازدواجم وضعت همینه....

آدم حالش بهم میخوره از این مدل حرف زدنا.

شماها که اینارو میگید خودتون نیاز به هیچ آدمی ندارین تو زندگی که کننارتون باشه و تکیه گاه تون باشه؟ نکنه شماها تو غار زندگی می‌کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی نگیر این حرفا رو 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اگ یوتوبت وصل میشه 

برو چنل فرازبان 

میسا یه ویدیو گزفته راجع به تنهاییش گفته 

یه دختره مستقله ک تنهایی مهاجرت کرده 

و مجرد هم هست 

اما اونم چیزای جالبی میگ راجع به این

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا

کلا سمت آدمهایی که موج منفی دارند نرید...آدم سالم حتی تجربه خودش هم از یه اتفاق تلخ باشه امواج منفیشو انتقال نمیده چون می‌دونه شرایط برای همه یکسان نیست...

درکل عزیزم حق میدم بهت و درکت میکنم آدم از یه جایی به بعد واقعا حس می‌کنه به جنس مخالف نیاز داره...ولی سعی کن زیاد بهش فکر نکنی و خودت حال خودت رو خوب کنی اینطوری توی زندگی متاهلین هم بعدادموفق تری