2777
2789
عنوان

به نظرتون یواشکی بلاکش کنم

381 بازدید | 43 پست

شوهرم یه دوست مثلا مذهبی داره، که هم رو چند سال یه بار میبینن ولی هر بار زنگ میزنه به شوهرم توصیه میکنه برای ثوابش چرا صیغه نمیکنی،شوهرمم فقط میخنده،  چند سال پیش بار اول که شنیدم اینو گفته بدجور با شوهرم دعوام شد، میگفت مگه من به حرف اون انجام میدم، چی کار داری چی میگه، دیشب باز زنگ زده بود میدیدم شوهرم میخنده دلم میخواست خفه اش کنم، برم بلاکش کنم یواشکی ؟ الهی لال بمیره که هر بار حال من رو بد میکنه

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثواب😐😐😑😑

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
اره بلاکش کن بیشعورو بعد شمارشو حذف کن.البته اگه بعدا شوهرت شاکی نمیشه اینکارو بکن

دیوار حاشا بلنده، میگم من نکردم

بدبخت زنش، معلوم نیست چه غلطی میکنه مرتیکه

من بودم زنگ میزدم طرفو میشستم پهن میکردم رو بند که دیگه ازاین گه ها نخوره

اینجوری شوهرمم منو پهن میکنه، باید یه کار یواشکی بکنم دیگه نتونه زنگ بزنه