2777
2789
عنوان

به نظرتون یواشکی بلاکش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 43 پست
آره دیگه، اینکه هر هر میخنده یعنی خوشم میاد

این قضیه جدی بگیر من بجات باشم یه برخوردی میکنم دفعه بعد اینجوری گفت رفیقش شوهرم بگه زن میخام چیکار یه دونه دارم راضیم الان شکم زن و بچه رو سیر کنم زن دیگه پیشکش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قضیه جدی بگیر من بجات باشم یه برخوردی میکنم دفعه بعد اینجوری گفت رفیقش شوهرم بگه زن میخام چیکار ...

وواقعا چقدر دوست داشتم اینجوری جواب بده، ولی این مردا بلانسبت همه متوجه رفتاراشون نمیشن،دفعه قبل برخورد کردم بدجور دعوامون شد، گفت اصلا چرا گوش میدی به حرفای من، ولی این بار بلاک میکنم 

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند
میدونی چی بگی صیغه شدن زنها هم ثواب داره بگو زنش صیغه کس دیگه بشع ثوابش خیلیه

حیف که میترسم وگرنه ناشناس زنگ میزدم میگفتم برای صیغه سراغ دارید؟ 

وواقعا چقدر دوست داشتم اینجوری جواب بده، ولی این مردا بلانسبت همه متوجه رفتاراشون نمیشن،دفعه قبل برخ ...

وای والا شوهرتم کم کم خام حرفاش شد مواظب باش اگه اومد خونتون نون نمک خورد دستپختت رو خورد الهی که کوفتش بشه مردیکه حرم زاده من به جات باشم زنگ میزنم به زنش یه دعوا تو خونشون به پا میکنم مرگ یه بار شیون یه بار 

وای والا شوهرتم کم کم خام حرفاش شد مواظب باش اگه اومد خونتون نون نمک خورد دستپختت رو خورد الهی که کو ...

اصلا تا حالا ندیدمش، یه شهر دیگه زندگی میکنن، دو سه ماه یه بار زنگ میزنه ببخشید این زر رو میزنه و میره

به کسی آشنایی که مرد باشه بسپار به شمارش زنگ بزنه بگه زنتو میخوام صیغه کنم واسه یه شب ببین دل داره؟

آخ که دلم خنک میشه، ببینم جرات میکنم بدم داداشم زنگ بزنه