2777
2789
عنوان

به نظرتون یواشکی بلاکش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 43 پست
بلاک هم کنی اون چون با شوهرت دوسته بازم جایی باهاش ارتباط میگیره . مهم شوهرته که نظرش چی باشه

شوهرم فقط هر هر میخنده، 

همینم اعصابم رو خورد میکنه

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اگه دروغ باشه مطمئن باشید اون دنیا باید جواب پس بدید که چرا یه قشری رو بد جلوه میدید

دوما هیچ مذهبی ای این حرفو نمی‌زنه اگه واقعا مذهبی باشه

سوما صیغه ثواب نداره

شوهرم فقط هر هر میخنده،  همینم اعصابم رو خورد میکنه

خب چکار کنه ؟ ببین من خودم مرد هستم . شوهرت اگر واقعا نخواد کاری نمیکنه اگرم بخواد که چه این دوستش باشه چه نباشه میره دنبالش 

اولا اگه دروغ باشه مطمئن باشید اون دنیا باید جواب پس بدید که چرا یه قشری رو بد جلوه میدید دوما هیچ ...

آره اول صبح بیکارم بیام تاپیک بزنم

شما چرا بهت برخورد؟ من خودم مذهبی ام ولی همچین غلطی رو هیچوقت نمیکنم که به کسی بگم برو صیغه کن، ثواب هم حتما دوست شوهرم فکر میکنه داره ثواب میکنه که پیشنهاد میده، میخواهی شمارشو بدم توجیهش کن

گلم چرا حرص میخوری ؟ از همه جا بلاک کن شمارشو حذف کن تمام این چه ثوابی هست که زندگی دو نفر رو خراب م ...

دیشب تا صبح نخوابیدم از حرص،حتما این کار رو میکنم

اسی حق داری عصبانی باشی🌚برو با شوهرت حرف بزن قشنگ

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
چه بیشور مشخصه آدم کثیفیه آدم واسه ثواب چه کاری  صیغه می‌کنه واسه هوس 🙄شوهرتم کم میل نیست بگیر ...

آره دیگه، اینکه هر هر میخنده یعنی خوشم میاد