شوهرم یه دوست مثلا مذهبی داره، که هم رو چند سال یه بار میبینن ولی هر بار زنگ میزنه به شوهرم توصیه میکنه برای ثوابش چرا صیغه نمیکنی،شوهرمم فقط میخنده، چند سال پیش بار اول که شنیدم اینو گفته بدجور با شوهرم دعوام شد، میگفت مگه من به حرف اون انجام میدم، چی کار داری چی میگه، دیشب باز زنگ زده بود میدیدم شوهرم میخنده دلم میخواست خفه اش کنم، برم بلاکش کنم یواشکی ؟ الهی لال بمیره که هر بار حال من رو بد میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولا اگه دروغ باشه مطمئن باشید اون دنیا باید جواب پس بدید که چرا یه قشری رو بد جلوه میدید دوما هیچ ...
آره اول صبح بیکارم بیام تاپیک بزنم
شما چرا بهت برخورد؟ من خودم مذهبی ام ولی همچین غلطی رو هیچوقت نمیکنم که به کسی بگم برو صیغه کن، ثواب هم حتما دوست شوهرم فکر میکنه داره ثواب میکنه که پیشنهاد میده، میخواهی شمارشو بدم توجیهش کن
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /