2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی لوسه خسته شدم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۲سالمع دوتا بچه دارم ،🥺😬 چجوری روش میشه اخه

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
الان این مشکلیه داره واسه مامانش ناز میکنه خونه شما دعوت بود کوکو نخورد کار خوبی نکرد مادرش اگه مید ...

بزار شوهر کنه اونوقت  کو کو رو دو لپی میخوره فعلا خونه باباش بزار راحت باشه 

فکر کنم اون موقع هم ناز کردنای خانم ادامه داره 

بازاین سنش کمه مال من ۳۴ سالشه قهرمیکنه مادرشوهرم به من میگه برو نازشو بکش.البته من بزرگترم ۶سال ازش

⁦♦️⁩هرچیز که درجستن آنی،آنی⁦♦️⁩ ⁦¯\_(ツ)_/¯⁩
خب عزیزم مهمون حرمت داره  نباید ناراحت بشه تو خونه آدم  من خیلی این‌چیزها واسم مهمه حتی ...

مهمون دو روزه.

بعد دو روز وظیفه داره خودش کا ارو انجام بده ،ادابه دیگه...

ایف ایف واسه غذا هم کار درستی نیست.

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

کاری ب هیچی ندارم

ولی اگ میدونستی اون دوس نداره یا ی چیز دیگ درست میکردی

یا در کنارش برا اونم ی تخم مرغ سیب زمینی آب پز میکردی

یا دوتا نیمرو میزدی

غذای شاهانه ای نیس ولی می‌فهمید ب فکرشی

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

یه بار مادرشوهرم مریض بود این میخواست صبح بره مدرسه اون موقع پیش دانشگاهی بود بعد مادرشوهرم میگفت صبح براش ساندویچ درست کن گشنه نمونه ولی من اصلا از خواب بیدار نمیشدم که بیدارش کنم که از سرویس جا نمونه چه برسع به ساندویچ 

الان این مشکلیه داره واسه مامانش ناز میکنه خونه شما دعوت بود کوکو نخورد کار خوبی نکرد مادرش اگه مید ...

مگه رستورانه؟؟؟؟! جلو مهمون هرچی بذاری لطف کردی 

اونم باید کوفت کنه دوس نداره پا شه بره