خواهرشوهرم بیست و دوسالشه وقتی میاد همش درازه رو پاهای مامانش حتی اب بخواد پا نمیشه بره کوکو دوس نداره درست کردم برای شام همش زیر لب غر میزد و نمیخورد بعد مامانش گفتم دخترم دوس نداره کوکو
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
ولی اگ میدونستی اون دوس نداره یا ی چیز دیگ درست میکردی
یا در کنارش برا اونم ی تخم مرغ سیب زمینی آب پز میکردی
یا دوتا نیمرو میزدی
غذای شاهانه ای نیس ولی میفهمید ب فکرشی
بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:) تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم غزلشونم♡
یه بار مادرشوهرم مریض بود این میخواست صبح بره مدرسه اون موقع پیش دانشگاهی بود بعد مادرشوهرم میگفت صبح براش ساندویچ درست کن گشنه نمونه ولی من اصلا از خواب بیدار نمیشدم که بیدارش کنم که از سرویس جا نمونه چه برسع به ساندویچ