2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی لوسه خسته شدم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 61 پست
دقیقا خواهرشوهر کوچیکه منم همینه با این تفاوت که ۳۴ سالشه! هرچی میزارم یه ایراد میگیره! یکیو میگه بخ ...

اره دقیقا ماهی میزارم میگه ماهی با سیر باید خورد خب من سیر ترشی تو خونه نداشتم مرغ میزارم یه چیز میگه چلو گوشت میزارم یه چی  وقتی میخوان بیان خستم میکنه هرچی مامان باباش خوب این حال بهم زن 

اره دقیقا ماهی میزارم میگه ماهی با سیر باید خورد خب من سیر ترشی تو خونه نداشتم مرغ میزارم یه چیز میگ ...

دقیقا درکت میکنم چی میگی! الان خواهرشوهر من ۳ هفتست خونمونه! کاش فقط خوردو خوراک بود به همه چی گیر میده! صبحا دخترمو بیدار میکنم ببرم مهد شوهرمم میخواد بره سرکار غر میزنه نمیزارین بخوابم! شبام میگه زود بخوابین، ظهرام بچه ها صدا نکنن خوابم میاد! خونه ام تمییز باشه همیشه! آخه با دوتا بچه کوچیک شیطون میشه خونه رو دسته گل نگه داشت؟ تازه کاش فقط همینا بود دخالتا و نظر دادناش دیگه رو چیکارش کنم! یه پرده واسه آشپزخونم دیدم جلو شوهرم میگه شما پرده نمیخواین جاش مبل عوض کنین. به شوهرم میگم مبل گرفتنی ناهارخوری ستشم بگیریم، برگشته میگه ناهارخوری نمیخواد همون مبل بستونه!!!! دیشبم داشتیم با شوهرم جیران میدیدیم وسطاش بودیم ساعت ۱۰.۵ میگه خاموشش کنین میخوام بخوابم صدا نشه!! حالا ۴ سالم ازم کوچیکتره شوهرمم میگه هرچی گفت جواب نده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.