2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی لوسه خسته شدم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 61 پست
مهمون دو روزه. بعد دو روز وظیفه داره خودش کا ارو انجام بده ،ادابه دیگه... ایف ایف واسه غذا هم کار ...

خب طرف دوس نداره دیگه چیکار کنه 

اگه خواهر یا برادر خود آدم باشه چیکار میکنه واسه اونم باید بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مجرد بودم بد غذا بودم  الان همه چی میخورم لاغر بودم در حد مرگ الان چاق و نیاز ب رژیم

خونه شوهر دیگه باید ناز وقهرا رو  کنار بزاره مگه شوهر میشه پدر و مادر لوس بازی در بیاری دوباره باید برگردی خونه اولت  

[QUOTE=269897745]خب عزیزم مهمون حرمت داره  نباید ناراحت بشه تو خونه آدم  من خیلی این‌چیزها واسم مهمه حتی ...[/QUOTE

مهمون حرمت داره ولی صاحب خونه هم داره دیگه وقتی میان از صبح تا شب میبریمشون بیرون بازار بعد وقتی خسته میام کوکو میزارم حداقل به زور شده بخور 

[QUOTE=269897745]خب عزیزم مهمون حرمت داره  نباید ناراحت بشه تو خونه آدم  من خیلی این‌چیزها ...

عزیز من میگفتی مامان شام چی بزارم کوکو میخورین اونا میگفتن اره یا نه مثلا چیزی پیشنهاد. میدادن توهم میگفتی فلانی بیا کمک کن اینو درست کنیم 

تعجب میکنم از مهمان نوازی  خانواده خودت هم بیان چیزی دوست نداشته باشن همینجوری برخورد میکنید

عزیزم والدین من اینجوری بهم گفتن که  

هرحا رفتید چشاتونو ببندین و تو سفره زل نزنید ببینید چی هست چی نیست 

هرچی اوردن با ادب و متانت بخورید و‌تشکر کتید 

همیشه هم کمتر از اون مقداری که تو خونه میخورید بخورید حتی اگه خیلی گشنه اید ....

ما یاد نگرفتیم به میزبان بگیم چی بیار چی نیار 

منو دادن دست میزبانو لطفا مد نکنید ...

یه شب کوکو میخورد نمیمرد...

مثلا یکی از کاراش که حرصمو در میاره اینه 

خیلی ادم وسواسیه و به ظاهز تمیز 

اومده بود خونمون رفته بود حموم کش موهاش که کلی مو بهش چسبیده بود چون افتاده بود کف حموم برنداشته بود و میدونست بعدش من میرم حموم  منم برش داشتم انداختمش تو سطل آشغال بعدش میگفت مگه ندیدی انداختی منم گفتم فکر کردم نمیخواییش که انداختی کف حموم بعد گفت اخه کثیف بود برش نداشتم منم گفتم اره خیلی هم مو بهش چسبیده بود انداختمش