2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی لوسه خسته شدم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 61 پست
خب عزیزم مهمون حرمت داره  نباید ناراحت بشه تو خونه آدم  من خیلی این‌چیزها واسم مهمه حتی ...

درسته حرمت داره تا جایی که طرف به ادم حس خدمتکار بودن رو القا نکنه دختره لباسای چرکشم اورده میدونه باردارم بچه کوچیک هم دارم لباسشویی اتومات هم ندارم از دانشگاه جمع کردا اورده که من براش بشورم یا نرسیده صاحب اتاق میشه و تا دخترم میره تو اتاق دسو بچه دوساله رو نیشگون میگیره یا ساعت ۱۱شب سر سفره تازه یادش میاد از غذا خوشش نمیاد و داییشو دربه در خیابونا میکنه که واسش غذا از بیرون بگیره تف رو همچین مهمونی که درک و فهم و شعور نداره دختره از ساعت ۴صب پاشده ارایش کردن بعد ساعت ۶ از خونه رفته نکرده رخت خواب زیرشو یه تا بزنه نه عزیزم اینا مهمون داری نیست اینا یه مشت گاون که تو تویله بزرگ شدن کدوم مهمونی موهاشو شونه میکنه بعد موهای ریخته شو گلوله میکنه میده زیر فرش که بعد چند روز موقع جارو پیدا کنم بالا بیارم فقط میگم خاک برسر خانوادشون با این تربیتشون 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طرف دوس نداره دیگه چیکار کنه  اگه خواهر یا برادر خود آدم باشه چیکار میکنه واسه اونم باید بک ...

دوست نداشته باشه..پیف پیف ک‌نباید بکنه... بعد ده روز دیگه مامانش باید پا میشد غذا می پخت نه عروس بیچاره.

من الان بیام خونت پلاس شم، بعد تو برام غذایی درست کنی ک دوست ندارم ، بعد ایف و ناز کنم  و غر بزنم؟! عایا کار درستیست؟

ناوچه ، سازکتین لازم میشم اونوقت

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
عزیزم والدین من اینجوری بهم گفتن که    هرحا رفتید چشاتونو ببندین و تو سفره زل نزنید ...

افرین دقیقا اینا برعکس بهشون گفتن خونه کسی رفتیم بهترین میوا روز میزو بردارن بهترین اجیل رو جدا کنن سرسفره تا موقع ترکیدن بخورن چرا چون خودشون پولشو ندادن از اخرم بگن عجب بد بود خوشمون نیومد

مهمون دو روزه. بعد دو روز وظیفه داره خودش کا ارو انجام بده ،ادابه دیگه... ایف ایف واسه غذا هم کار ...

دقیقا مهمونی که میاد دوسه ساعت میمونه و میره بخدا حتی قبل رفتن میاد کمک میکنه ظرفو رو بشوریم من داداشم از شهر دیگه اولین بار اومده بود خونمون پاشد اومد ظرفارو شست گفت این همه زحمت کشیدی دیر وقته ما میریم تا نصف شب باید ظرف بشوری کمکم کرد بعد مهمونی که چند روز قراره بمونه لاقل کمک نمیکنه یجور رفتار نکنه انگار اومده هتل دیگه 

دقیقا مهمونی که میاد دوسه ساعت میمونه و میره بخدا حتی قبل رفتن میاد کمک میکنه ظرفو رو بشوریم من دادا ...

خدایی وقتی میومدن من از پنج و نیم صبح پا میشدم ناهار درست میکردم که اونا پاشن صبحونه بخورن ناهارم اماده باشه که بریم خرید براش بعد ناهار میومدیم میخوردیم باز با حالت چس ناله میگفت من اینو لازم دارم بعز میرفتیم بازار ده شب میمودیم 

شاید باورتون نشه آخرشم هیچی نمیخرید 😭

باز فردا یه بازار دیگه 

عزیز من میگفتی مامان شام چی بزارم کوکو میخورین اونا میگفتن اره یا نه مثلا چیزی پیشنهاد. میدادن توهم ...

ما از مهمون این مدلی مون سوالم میکنیم که فلان غذا رو داریم درست میکنیم اگ دوست نداری بگو یه چی دیگ بپزیم میگه اره میخورم بعد سر سفره میاد شروع میکنه اخ و پیف کردن ادم روانش بهم میریزه خب نمیخوری اول بگو نمیخورم دیگه بعد شوهرم ساعت ۱۲ شب دنبال فست فودی بگرده که کجا بازه برا خانم غذا بگیره د اخه لهنتی حداقل نمیگه یه نیمرو میخورم زحمت نکشین قشنگ غذا رو ب ادم ظهر میکنه وقتایی ک میاد تا چند روز معده درد میگیرم از بس حرص میخورم 

ما از مهمون این مدلی مون سوالم میکنیم که فلان غذا رو داریم درست میکنیم اگ دوست نداری بگو یه چی دیگ ب ...

اخرشم موقع ظرف شستن میشه. یا دسشویش میگیره یا یه مشغله ذهنی داره یا زاییده 

میدونی هر وقت میان کمتر از ده روز وای نمیستن  بعد خب من واقعا میمونم چی درست کنم یه شبش ...

دقیقا خواهرشوهر کوچیکه منم همینه با این تفاوت که ۳۴ سالشه! هرچی میزارم یه ایراد میگیره! یکیو میگه بخورم سردیم میشه یکیو میگه آلرژی دارم واسم بده یکیو میگه واسه شب سنگینه یکیو میگه دوست ندارم! تازه فقط این نیست. پدرشوهرو خواهرشوهرای دیگمم هر کدومم از یه چیز بدشون میاد. الان ۳ هفتست خونمونه. هر دفعه میومد اعصابم خورد میشد  ولی این سری دیگه اکثرا از خودش میپرسم چی بزارم! که اینم اکثرا غذاهای گوشتی مثل چلوگوشتو قرمه سبزی و کباب تابه ایو اینا میگه بزار!

دوست نداشته باشه..پیف پیف ک‌نباید بکنه... بعد ده روز دیگه مامانش باید پا میشد غذا می پخت نه عروس بیچ ...

حق با توجه

ببین عروس ونه بازاره جا بیمو باوه شیمار شیخارخر خامه ک کو درست هاکنم خرننی 

سواله دیکه  باتنه اره خا

باتنه نا بواس ک برو ش درس هاکن