2777
2789
عنوان

دخالت های خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 67 پست
من نمیرم زیاد خانوادم وقتی میان خونمون خب من همسرم کلا دو نفریم هر شب میوه اینا میگیره میاره ولی کم ...

تو همه رو بگو باشه ولی کار خودتو بکن اصلا توضیح تده بهش

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه وضعشه من باشم همون موقع جواب میدم

خیلی وضع بدیه ارامش از من گرفتن تا دیگه میبینن به نفعشون نیست میگن شوهرت داره خیانت میکنه بهت خودت نمیفهمی منم گفتم اصلا خیانت کنه بچه نیستم که وقتی چیزی ندیدم از شوهرم چرا زندگی برای خودم و اون زهر کنم 

خیلی وضع بدیه ارامش از من گرفتن تا دیگه میبینن به نفعشون نیست میگن شوهرت داره خیانت میکنه بهت خودت ن ...

خونه ات نزدیکه ؟ نمیشه دور بشین ؟ مردم از مادرشوهر مینالن مادر خودت صد برابر یه مادرشوهر افعیه

تو همه رو بگو باشه ولی کار خودتو بکن اصلا توضیح تده بهش

خیلی سخته خونه برا خودمونه گاهی همسرم میگه دلم میخواد خونرو بدم اجاره برم یه جا مستاجری اخه جالبیش اینه میگه دخترای مردم همشون هر روز خونه مادرشونن😑

خیلی سخته خونه برا خودمونه گاهی همسرم میگه دلم میخواد خونرو بدم اجاره برم یه جا مستاجری اخه جالبیش ا ...

وای کاش اونجا بودم هرچی میگفت جوابشو میدادم واااای

خونه ات نزدیکه ؟ نمیشه دور بشین ؟ مردم از مادرشوهر مینالن مادر خودت صد برابر یه مادرشوهر افعیه

اره نزدیکه تازه نزدیکه اینطوریه قبلا دور بودن یه یه سالی خونه ما موندن همسرم میگه به احترام اون یه سال نباید به من تهمت بزنن وقتی کاری نکردم بی احترامی هم بهشون نکردم حرمتم نگه دارن والا چندباری همسرم دیگه انقدر اذیت شده میگه خونمون بدیم مستاجر بریم یه جا مستاجری 

یه کار پیدا کن  برو سر کار هم بیرون خونه ای کمتر مادرت میاد  بعدم بهونه خستگی میاری کمتر میری  ، و کمک خرج هم هستی

اگر کار نشد برو کلاس خیاطی هم وقتت پر کن هم خونه نیستی  و بعدم تو کارگاه خیاطی کار بگیر یا تو خونه کار بگیر بالاخره مامانت میبینه سرگرمی کمتر حرف میزنی کمتر حر ف میشنوه

یه کار پیدا کن برو سر کار هم بیرون خونه ای کمتر مادرت میاد بعدم بهونه خستگی میاری کمتر میری ، و ک ...

میرم کارگاه خیاطی میارم خونه میزنم خود مادرمم کلی خیاطی داره نمیزنه میاد خونه ما بعد که کارا میمونه رو دستش میگه بیا کمکم منم خودم جدا کار میارم با مادرم اینام میزنم اصلا رفتارشون خیلی بد شده انگار میخوان زندگیم بهم بزنن

ببین خیلی جدی مرزگذاری کن.  

بگو لطفا اجازه بدید زندگیمو خودم مدیریت کنم.  احساس میکنم دارید زندگی من و همسرم را  کنترل  میکنید.  هرچی گفتن جواب نده.  هرچی پرسیدن جواب سربالا بده.  توضیح اضافه اصلا نده

منم اوایل چون میدونستم مامانم کنترل گره خیلی موضوعات بهش نمیگفتم وگرنه مول سریال دفعه بعدی میپرسبد چی شد چی کار کردی و...