2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز  تو همین  سایت  یه دانشجوی  دکتری   با  غرور  

بهم  گفت  خدمتکار  

چون از نظرش  زنی  که  تو خونه  کار  میکنه  خدمتکاره 

و از نظر  خودش  چون  داره  پزشک  میشه و  کار  خونه  نمیکنه   خیلی    از بالا  به  پایین  نگاه  میکرد 

.
باز خوبه پیشرفت کردی و خودتو بهش نشون دادی حالا شاغلی؟

اره ولی من واسه درس خوندن و شغل دولتی ساخته نشده بودم، درس خوندم که دیگه سکوت کنه ولی مابقی زندگیم رو واسه دلم زندگی کردم و دیگه با عقده های کسی جلو نرفتم.

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 
امروز  تو همین  سایت  یه دانشجوی  دکتری   با  غرور   بهم  گ ...

سلام اتفاقا تو یه تاپیکی یه کاربر مثلا باسواد شاغل خانم های خانه دار رو برده خطاب میکرد همون جا بهم ثابت شد سواد به شعور نیست 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

از طرف یه خانم آرایشگر( با احترام به این صنف) 

بخاطر قضایای اخیر کشور، من چادری هستم وقت رنگ و مش داشتم رفتم شاگرداش داشتن موهامو از کلاه درمیاوردن 

چند کلام راجع به حجاب حرف زد که همه محجبه ها الن و بلن 

من هیچی نگفتم خواستم خودمو سرگرم کنم رفتم تو گوشیم 

یهو اومد کلاه رو از سرم برداشت گفت انجام نمیدیم پاشو برو بیرون 

خیلی ناراحت شدم

خوبه که خودت  بالا کشیدی و به هدفاتم رسیدی و از اون سختیا عبور کردی🌱

هیچ وقت سخت نبود، شور و اشتیاق باشه واقعا سختی بی معناست. اگه دنبال دردسر باشید سختی از شما فرار میکنه

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 
بابام از بچگی تحقیرم کرده تا همین پری روز که گفت بیشعور و بی مصرفی 🙂

خودتو بهشون نشون بده با پیشرفتت قطعا مورد احترام قرارمیگیری وقتی جدی بگیرنت

متاسفانه خانواده های ایرانی اکثرا همینیم