2777
2789
عنوان

لاغری بیاین کمککک

295 بازدید | 9 پست

شما هم تا حالا رژیم گرفتین لاغر شین؟ 

میشه بگید کمک رژیم چی بخورم ک زودتر لاغر شم؟؟ 

ی شب، شب تیرع، یهو روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره🍷🦋

باید سعی کنی  خیلی چیزارو نخوری 

هر ظهر قبل غذا اش یا سوپ بخور 

شبها هم شیرو کیک یا نون پنیر گردو ولی زیاده روی نکن 

صبحانه تخم مرغ یا خامه عسل 

زیاد غذاهای چرب و چیلی نخور 

ورزش هم هر روز ۳۰ دقیقه طناب و دراز نشست و پیاده روی 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زودتر بخواب شبا مثلا ساعت ۱۱ بخواب چون هر چی بیشتر بیدار میمونی بیشتر گشنه میشی، بعدشم فستینگ رو امتحان کن یعنی مثلا ساعت ۸ شب شام بخور بعدش تا فردا ظهر چیزی نخور به بدنت اینجوری شوک وارد میشه 

باید سعی کنی  خیلی چیزارو نخوری  هر ظهر قبل غذا اش یا سوپ بخور  شبها هم شیرو کیک یا ...

خیلی کم غذا میخورم حتی برنج رو سه قاشق

بنظرم زودتر بخواب شبا مثلا ساعت ۱۱ بخواب چون هر چی بیشتر بیدار میمونی بیشتر گشنه میشی، بعدشم فستینگ ...

امتحان میکنم مرسی😕

ورزش رو هم نیم ساعت در روز انجام میدم اما بیشتر رقص رقص هم خوبه؟ 

ب شرطی ک عرق کنی 

ن فقط دست و پاتون تکون بخوره ها

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️