2777
2789

سلام وقتتون بخیر خانما دوروزه یه آشفتگی و استرس بی سابقه دارم اصلا بی قرارم کلا خیلی بهم ریختم نمی‌دونم نزدیک پریودمه اینجوری شدم یااینکه ممکنه باردار باشم ولی زیر دلم شدید درد می‌کنه مثل پریودی گواهی اوقات زیر دلم نبض میزنه یکم موعد پریودیمه سینه هامم فقط ورم کرده درد نمیکنه درد میکرد ولی فقط دوروز درد داشت بعد دردش رفت کیا اینجوری بودن چیکار کردین خوب شدین بدخوابم شدم یعنی چندبار شبا ممکنه از خواب بیدار بشم بعد دوباره بخوابم ولی صبح ها تقریبا خیلی خوابم میاد 🙁

من فردا می‌خوام بی بی چک بزنم میدونم منفیه ولی شوهرم گفته بزن خیلی خجالت میکشم مثل بقیه روزا بگم منف ...

اره آدم ناراحت میشه ناامیدشون می‌کنه ولی خب دست ماام که نیست آخه خدا باید بخواد شما علائم نداری چند پریودی هستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی بی نزدیقد مونده ب پریودت

والا قبلاً هر بیست و هشت روز میشدم ولی از وقتی اقدام کردم یک‌ماهه شده اگر یک‌ماهه حساب کنم باید یکم پریود بشم اگر بیست و هشت روزه حساب کنم بیست و نهم باید بشم ولی خیلی زیر دلم درد می‌کنه حتی شدیدتر از همیشه ولی ورم سینه هام رفت و بی دلیل احساس بی قراری و استرس دارم خیلیم بدخواب شدم نمی‌دونم چم شده میدونم بازم پریود میشم ولی ازاین انتظار کلافه شدم کلا آدم صبوری نیستم😕

منم دقیقا اونطوریم خیلی عصبی شدم سینه هام درد می‌کنه زیر دلم کمر درد دارم 

خیلی بده من بی بی زدم یدونش بعد نیم ساعت هاله انداخت که حس کردم خط تبخیره یدونش منفی شد دیگه نزدم البته شنبه آخرین بار بود که تست کردم شما چی بی بی نزدین؟

من فردا می‌خوام بی بی چک بزنم میدونم منفیه ولی شوهرم گفته بزن خیلی خجالت میکشم مثل بقیه روزا بگم منف ...

مهسا جونم انشالله که این ماه مامان شدی عزیزم به ماام خبر بده فداتشم برات دعا میکنم قربونت برم 😘😍