2777
2789

تو اینترنت سرچ کردم ولی دستورای متفاوتی بود .شما چجوری درستش میکنید ممنون میشم فوت وفن این کباب رو به منم یاد بدید

🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم اول مرغ رو با پیاز آبپز میکنه بعد با سیب زمینی تفت میده و روش اناردون میریزه

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

من ران مرغ را با کمی دنبه و پیاز و جعفری و فلفل دلمه و سیر چرخ میکنم و بعد نمک و ادویه و زعفران میزنم و بعد مثل کوبیده حالت میدم با پلاستیک فریزر.و بعد باروغن کم داخل تابه سرخ میکنم و کره آب شده و زعفران را روش میمالم تا خشک نباشه.کنارش گوجه سرخ شده بزار.

یه روز خوب میاد

سلام اول سینه مرغ رو چرخ کن 

یه پیاز گنده هم توش رنده کن

 ادویه بزن و زعفرون

 خوب ورز بده 

کف تابه رو خیلی کم چرب کن

 هرمدلی که میخوای مرغارو بچی توی تابه درشو ببند بذار ردی شعله 

یکم که خودشو گرفت و سفت شد یه فنجون اب بریز درشو ببند که مرغ بپزه گوشتش 

بعد ابش جمع شد روغن بریز و سرخ کن 

من اینطوری درست کردم .یه رون و نصفه سینه به علاوه یه سیب زمینی زعفرون ادویه جات یه پیاز کوچیک چرخ کن دوبار .یه نیم ساعت استراحت بده پهن کن کف تابه دوطرفه یکم حرارتی زیاد کن تا خودسو بگیره  بعد کم کن یطرف سرخ شد اونطرف کن وقتی پخت با سر کفگیر برش افقی بزن .چهارتاش کن .حرارتو حواست باشه خشک نشه

سیب زمینی بزن حتما برا خسک نشدنش خوبه .

اللهم صل علی محمد وآل محمد
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز