2777
2789
عنوان

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم💔

82 بازدید | 14 پست

تو پست اول میگم همشو

با یکی ۴ سال بودم هممممه جوره عاشقشم خیلی خوش گذرونی داشتیم خیلی شاد بودم ولی خب مطمئن بودم تهش جداییه چون همیشه میگفت نمیاد خاستگاری ولی خب من بودن باهاشو خیلی دوس داشتم همه رو رد کردم بخاطرش

از ی طرف دیگه دونفر هستن ک خاستگارمن واقعا دوسم دارن هرکاری حاضرن بکنن واسم ولی من دلم ب اینا راضی نیس 

اصن نمیدونم چرا از ادمایی ک خیلی بهم محبت میکنن زده میشم 

خودم ۲۲ سالمه ی خاستگار دیگم دارم ک ۳۲ سالشه ن دیدمش ن میشناسمش ن حتی اون منو میشناسه ب این یکی راضی ترم چون کوچیک نکرده خودشو جلوم🤦🏿‍♀️

ب حرف عقلت گوش کن‌ نه دلت.....

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر شما احتیاج به مشاوره دارید

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
همین الانم دارم گریه میکنم اصلا نمیتونم حرفامو ب هیشکی بزنم

شما یه جور افسردگی ضعیف داری که به نوعی میخوای خودتو تنبیه کنی شایدم اشتباه کنم ولی حتما یه مشاور برو

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
میدونم اگه با عشق خودم ازدواج کنم زندگیم نابود میشه همش خیانته  ولی خب من چی  چرا باید ب ...

بمیرم من برای دلت....

خدا خودش برات بهترین هارو بخاد

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
میدونم اگه با عشق خودم ازدواج کنم زندگیم نابود میشه همش خیانته  ولی خب من چی  چرا باید ب ...

وقتی از همون اول بهت گفته برای ازدواج تو رو نمیخواد دیگه نمیتونی کاری کنی. میدونم وابستش شدی ولی بهتره رهاش کنی و فرصت های خوبو از دست ندی. به نظرم یه بار جدی بشین باهاش صحبت کن بهش بگو من به فکر ازدواج کردن هستم اگر قصد هنوزم قصد ازدواج با من رو نداری بهم بگو اگرم گفت میخوامت بهش بگو چه زمانی میای خواستگاری. بزار برات وقت تعیین کنه یه وقت دیدی تا چند سال دیگه هم نیومد خواستگاریت. یه دختری نوشته بود ۸ سال با یه پسری دوست بود آخرم ولش کرد تو مراقب باش عمرت الکی تلف نشه

خدانکنه مهربونم

🌹🌹🌹🌹🌹

🤕نمیدونم چرا با خودم اینجوری کردم 

به خاطره تنهایی و نیازه به محبته. همه ما گرفتاریم اگر خواستی با یکی از خواستگارات ازدواج کنی بهتره اول یه مدت از این پسره دور بشی و کلا باهاش قطع رابطه کنی بزار چند ماه بگذره چون ممکنه خدایی نکرده تهدیدت کنه یا ازت بخواد دوباره باهاش دوست بشی