2777
2789
عنوان

د ی جی کالا شورشو درآورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 95 پست
با هزینه ارسال حساب کنی دوبرابر میشه بنظرم

تا حالا از باسلام خرید نکردم 

اصلا از خرید نتی متنفرم شدم اینست ا تامم کار نمیکنه از تونجا بشه تهیه مرد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی الان مرجوع بزنم باز ۳۵۰ میره ازم ؟

نه اگه کالا رو از پستچی تحویل بگیری و باز کنی هزینه ارسال میپره

الان شما هزینه رو پرداخت کردین؟ یا پرداخت در محل رو زدین؟

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر
خب حالا که گرفتی این دفه رو نگهدار حتی مرجوع بشه اون هزینه ارسال از شما کسر میشه جانم

آهان یعنی مرجوع کنم هم ،باز اون هزینه برنمیگردونن حسابم ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
تا حالا از باسلام خرید نکردم  اصلا از خرید نتی متنفرم شدم اینست ا تامم کار نمیکنه از تونجا بشه ...

باسلام خیلی بهتره خیلی من خریداز باسلام زیادداشتم کیفیت کارشونم عالیه

. 🌻🌻💚
نه اگه کالا رو از پستچی تحویل بگیری و باز کنی هزینه ارسال میپره الان شما هزینه رو پرداخت کردین؟ یا ...

پرداخت کردم هزینه کالا رو 

از پست مامورش زنگ زده کالای شما فوق سنگینه باید ۳۵۰ تومن هزینه بدید درب منزل کارت میکشم

مرجوعش کن بره خواهرمن قیمت خودش ۷۰۰و۸۰۰ بروحضوری بگیرجای اینکه ۱۱۵۰ بدی به اینا

چرا فک میکنین دیج ی خره ؟ خب خانم میگه امروز میرسه دستش حتی مرجوع کنه هزینه ازش کسر میشه این ینی هزینه دوبربرای

اون موقع هزینه ارسالو ازت میگیرن زودتر بزن الان حتما تو راهه البته دیگه احتمالاکنسل نمیکنن وقتی سفار ...

هزینه ارسال زده بودن که پس هزینه داره اما مقدارشو نگفتن من فکردم ۱۰۰ ،۱۵۰ باشه