2777
2789
عنوان

د ی جی کالا شورشو درآورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 95 پست
عکسش رو میزاری؟؟؟

هنوز دستم نرسیده ،از پست زنگ زدن که امروز میارن هزینه پس ارسالش ۳۵۰ تومنه باید بدید

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
زنگ بزن ب شرکتش بگو کنسل کنن شمارشو از نت پیداکن

میشه ؟

میگم انروز تا عصر میارن بزار دستم برسه ،ببینم اگه واقعا خوب نبود جدو آبادشونو میکشم جلوچشمشون

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دستم نرسیده ،از پست زنگ زدن که امروز میارن هزینه پس ارسالش ۳۵۰ تومنه باید بدید

شوهرم از هرچی خرید اینترنتی متنفر. بخاطر این چیزاش

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

منم از این رگالا دوس دارم جنسش فلزیه‌

خیلی قشنگن

توی دیوار هم هزینه ارسال میخوان؟

تا یک هفته امتحان میکنم مرجوع بزنم ،اه ،تو شهر خودمون میتونستم مناسب تر بخرم ، رگال چوبی لباس

مرجوع بزنی هزینه پستت میپره باید همون اول دریافتش نمی کردی

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر
واااااااتتتتت؟؟؟ بنظرم اگه بحث هزینه ارسال نبود  هیچ جا قیمت کالاهای دی.جی کالا رو نداره

نه باسلام بیشتر اجناسش ارزون تره ولی تنوع نداره

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

مرجوع بزنی هزینه پستت میپره باید همون اول دریافتش نمی کردی

یعنی الان مرجوع بزنم باز ۳۵۰ میره ازم ؟

واااااااتتتتت؟؟؟ بنظرم اگه بحث هزینه ارسال نبود  هیچ جا قیمت کالاهای دی.جی کالا رو نداره

با هزینه ارسال حساب کنی دوبرابر میشه بنظرم

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
دی جی کالا کلاهبردارشده به هیچدردیم نمیخوره دیگه اون چیزی که توسایتشون زدن نمیدن

خدا کنه خوب باشه باز رگاله 

نسوزم وگرنه میسوزم تا فیه خالدونم

خیلی قشنگه ولی۳۵۰ خیلیه قبول نکن برو حضوری بخر بخدااینقد نمیشه ماشینم نداشتی یه ماشین میگیری تادم خونه بیاره برات

. 🌻🌻💚
خیلی قشنگن توی دیوار هم هزینه ارسال میخوان؟

خیلی کم من اینو خواستم سفارش بدم گفت میدم به پست یا باربری فک نمیکنم ۱۰۰ تمنم هزینه ارسالش باشه

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
میشه ؟ میگم انروز تا عصر میارن بزار دستم برسه ،ببینم اگه واقعا خوب نبود جدو آبادشونو میکشم جلوچشمشو ...

اون موقع هزینه ارسالو ازت میگیرن زودتر بزن الان حتما تو راهه البته دیگه احتمالاکنسل نمیکنن وقتی سفارش میدادی چرا هزینه ارسال رو ندیدی

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️