2777
2789
عنوان

زیاد نوشتم ولی بخونین لطفا چرا دوست پسرم اینجوره:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 135 پست
اخ از این جور ادمای دو قطبی خیلی بدم میاد و کافیه فقط از یچیزی ناراحت بشه صدبار به روت میاره حالا بم ...

بعد میاد میگه ک من هزاربار بهت فرصت دادم ک انقد گیر ندی بم 

حالا خودش با گیر و حساسیت کشتتم من هیچی نمیگم بش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال و احوال روزا بدمونه دل هممون چرکینه.

دوست پسرتم حساس نیست میبینه اقتصاد خرابه نمیتونه حالاها یا سال ها بهت برسه افسردگی میگیره و فکرمیکنه ولش میکنی میری با یکی پولدارتر. تیپیکال دخترا اینطورین از نظرشون.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
خیلی زیاد انگار اون دختره من پسر

اگ نکشی بیرون .هی بری سمتش .میپره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ببین چند روز پیام ندی خودش ادب میشه پیام میده ... اگرم نداد بیخیال والا منم همینجوری چشیدم فکر میکنن ما اینقدر نگرانشون هستیم کسی هستن .... 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

ببخشید عزیزم ولی بیشتر از اون تو انگار توی فازی…احساس میکنم سنت باید کم باشه چون تقریبا من و همه دوستام و خواهرم به این نتیجه رسیدیم اصلا کسی که دنبال آرامش توی رابطه باشه دنبال این چیزا نیس…بابا پسر مردم بیست و چهار ساعته که نه میتونه پیام بده نه زنگ بزنه نه تایم انلاین شدن یا نشدنش بهمون ربط داره…من خواهرمم میره سرکار طرف سر همین سین نزدن و دیر سین زدن و یا جواب ندادن موقعی که دستش بنده گرفت کلا کات کرد با طرف…خدایی دیگه کی حوصله گیر دادن داره…