2777
2789
عنوان

زیاد نوشتم ولی بخونین لطفا چرا دوست پسرم اینجوره:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 135 پست
اره همشهریه من ۲۱ اون ۲۶  ۲ ساله باهمیم

طبیعیه از اینک بخاد تا مدتی بهت تیکه بندازه ،

همشون همینن متأسفانه ، شما عذر خاهیتونو کردین ،

حالا منتظر یه حرکت از طرف ایشون باشید . زیاد پیگیرش نباش .

کم کم میاد نزدیکتون میشه ، یکم سخته ولی خودتو با یه کار مشغول کن که کمتر پی ام بدی .

زیاد رفتم سمتش و پیام دادم اعصابم خورد شد 

خب تو عادت کردی بهش  . بخاطر همی بش می چسبی 

من اینارو رد کردم ‌ تو بخای اینجور ادانه بدی خسته میشی 

یکم ناز داشه باش و غرور 

ب نبودنشم فک کن 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اون درجه از بلوغ فکری کسی رسیده باشه میفهمه حرف منو…توی رابطه آرامش میخواید دنبال این چیزا نباشید

درسته ولی این گیرا فقط از طرف من نیست 

اون حتی ب اینکه با کدوم دوستم نگردم هم گیر میده

😂😂😂وای اسم کاربریت عالیه ناخوداگاه میخوای پاشی برقصی اره همه ی دخترام از جمله خودمم اینو میدونیم ...

ادم باید کنترل کنه خودشو 

چیزی ک سخت بدست بیاد ارزشمنده

عزیزی😘❤

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

تو آقایی کن بیا آشتی؟؟؟.....خب معلومه قیافه میگیره برات کلاس میزاره....حالا تو از دوست داشتن بهش گیر دادی...یکبار تیکه انداخته بهت فهمونده بهت ناراحت شده توام جوابشو دادی...بسه دیگه ..فهمیدی کارت اشتباه بوده و شک الکی داشتی...دیگه داره خودشو لوس می‌کنه یه روزم دور بودین...تو رفتی باز سمتش ...آقایی کن یعنی چی؟وااااای دوس دارم موهاتو بکشم...حرصمو در آوردی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
درسته ولی این گیرا فقط از طرف من نیست  اون حتی ب اینکه با کدوم دوستم نگردم هم گیر میده

زیادی لیلی به لالاش میزاری دختررررر

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
زیاد رفتم سمتش و پیام دادم اعصابم خورد شد 

خب همون اول گیر نده بهش که بعدا.پشیمون نشی بعضی ها اخلاقشونه دوست ندارن کنترل بشن

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
درسته ولی این گیرا فقط از طرف من نیست  اون حتی ب اینکه با کدوم دوستم نگردم هم گیر میده

گلم این راهی که تو داری میری و ماها رفتیم نمیخوام فاز نصیحت بگیرم…ولی یه روزی به حرفم میرسی…ته این رابطه ها که اینجوری با گیر دادن و کنترل شدنه تهش پوچیه …یه روزی به حرفم میرسی از زندگیت لذت ببر وقتتو صرف تغییر دادن پسر مردم نکن که بی فایدس 

تو آقایی کن بیا آشتی؟؟؟.....خب معلومه قیافه میگیره برات کلاس میزاره....حالا تو از دوست داشتن بهش گیر ...

من باشم صدسال سیاه منت نمیکشم  شده ۱۰ روز قهر باشه

محبوب همه باش...معشوق یکی

محبت روب همه ببخش...عشق روب یکی

آنانکه میگویندبرای تومیمیریم دروغ میگویند

ماراست میگوییم ک ب عشق هم زنده ایم

خوبان فراوان دیده ام اماشماچیزدیگری

بایدخریدارم شوی تامن خریدارت شوم

ازجان ودل یارم شوی تامن گرفتارت شوم

من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران

اول بدست آرم تورا بعدا گرفتارت شوم

محبوب همه باش...معشوق یکی محبت روب همه ببخش...عشق روب یکی آنانکه میگویندبرای تومیمیریم دروغ میگ ...

چقدر قشنگ بود ...