الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی چی نفرین میکنه ... قربونت برم عزیز دلم چرا یکم مهربون باهاشون حرف نمیزنی بالاخره باید راه داشت ...
بخدا آروم صحبت میکنم ولی دست خودم نیست یهو گریم میگیره با گریه صحبت میکنم.از دیروز ظهر تا حالا من یک وعده غذا نخوردم همش دارم گریه میکنم دیگه اگه مهم بود واسشون این طور باهام رفتار نمیکردن حال روز هم که دارن میبینن که روز به روز بیشتر دارم لاغر میشم اما خوب چه کنم که راه چاره ندارم
واقعا درک میکنید؟؟؟؟آخه به نظر خودم کمتر کسی هست که هنوز خانوادش زندانیش کنن.حس میکنم واسه بقیه قابل درک نیست.هم سن های من یا تنهایی زندگی میکنن یا ازدواج کردن و بچه دارن.اون وقت من ۳ماهه تا دم در نرفتم.ممنون که اینقدر با حوصله جوابمو دادید.این لطف شما فراموش نمیکنم.شبتون بخیر حامی جون💗❤
واقعا درک میکنید؟؟؟؟آخه به نظر خودم کمتر کسی هست که هنوز خانوادش زندانیش کنن.حس میکنم واسه بقیه قابل ...
عزیز دلمی شبت بخیر
اره درک میکنم خب پدر و مادر منم همین شکلی بودن اما من افسردگی شدید گرفتم دیگه از هیچکس خوشم نمیومد دیگه پدر و مادرم گیر نمبدادن ... من مادرم مخالف حتی گوشی داشتن من بود تو فکر کن دانشگاه ترم دوم که بودم برام گوشی خریدن بعد زن عموهام همش تیکه مینداختن که حتما من کاری کردم برام گوشی نمیخرند ... من همیشه از همشون سردتر بودم و هیچکس به خودش اجازه نمیداد پشت سرم حرف بزنه که گوشی شد بهونه دستشون
کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی
منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲