2777
2789
باید برای کار مورد علاقم یه سال سابقه کار داشته باشم یجا برای کار آموزی پیدا کردم  ولی میگه ب ...

به نظرم برو شغل پیدا کردن تو اوضاع غنیمته از دستش نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سری رفتم سرکار همش با دعوا داد بیداد بوده.۲۳ سالمه ولی تنها بیرون رفتن یک عقده شده واسم

منم از۱۶سالگیم زندونی بودم تازه یکی دوساله شرایطم کمی بهتر شده ولی دیگه به زندونی بودن عادت کردم شدم مرغ خونگی ترسو شدم نزار بجنگ تومجردی فرق میکنه شرایطت 

پس‌ وقتی دوس‌پسر‌ داشتی چیکار میکردی چجوری بیرون میرفتی باهاش؟بخاطر چی کات کردید؟🥺

از دو هفته قبل به خانوادم میگفتم میخوام برم پیش دوستم که میشناسنش میرفتم پیش اون بعدش اون جا میومد دنبالم.

به نظرم برو شغل پیدا کردن تو اوضاع غنیمته از دستش نده

اخه انگار بابت کارآموزی باید هزینه کنم که در واقع باید برعکس باشع اونا یه چیزی باید بدن بهم ولی من میدم

بعد کلیم زیاده بنظرم باز ۱و نیم بود بهتر بود☹

منم از۱۶سالگیم زندونی بودم تازه یکی دوساله شرایطم کمی بهتر شده ولی دیگه به زندونی بودن عادت کردم شدم ...

هه منم به زندونی بودن عادت کردم اینقدر دیر به دیر لباس بیرون میخرم چون اصلا لازمم نمیشه.همین الانشم باهاشون صحبت نمیکنم و قهرم نهایت جنگیدنم همینه....

۲۳

خب بیست و سه سال آخه چرا تو این سن پدر و مادر نباید بذارن بری بیرون هوف واقعا میفهمم خودم از رفتار مادرم خسته شدم .... ولی دیگه الان مادرم از وقتی فهمیده افسرده شدم رفتارش عوض شده 

چرا با مادر حرف نمیزنی ؟ 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

اخه انگار بابت کارآموزی باید هزینه کنم که در واقع باید برعکس باشع اونا یه چیزی باید بدن بهم ولی من م ...

یکم بیشتر دنبال شغل بگرد ولی خوب چاره چیه.هزینشو میتونی پرداخت کنی؟؟؟

خب بیست و سه سال آخه چرا تو این سن پدر و مادر نباید بذارن بری بیرون هوف واقعا میفهمم خودم از رفتار م ...

وقتی حرفامو بهش میگم نفرینم میکنه بخدا نمیگم آدمای بدی هستن منم هیچی ازشون نمیخوام حتی پول هم ازشون نمیگیرم فقط یک آزادی میخوام همین که حس کنم انسانم...

هه منم به زندونی بودن عادت کردم اینقدر دیر به دیر لباس بیرون میخرم چون اصلا لازمم نمیشه.همین الانشم ...

اینجوری که نمیشه عزیزم خودتو داری عذاب میدی اونام اصلا متوجه نمیشن حرف بزن اعتراض کن ب بهونه های مختلف بزن بیرون توهنوز سنی نداری حیفه شکست بخوری افسرده بشی 

وقتی حرفامو بهش میگم نفرینم میکنه بخدا نمیگم آدمای بدی هستن منم هیچی ازشون نمیخوام حتی پول هم ازشون ...

یعنی چی نفرین می‌کنه ... قربونت برم عزیز دلم چرا یکم مهربون باهاشون حرف نمیزنی بالاخره باید راه داشته باشه یعنی چی ؟ چرا بعضی پدر و مادر ها اینجورین ؟ حتما یابد یک اتفاقی مثل من برای بچه هاشون بیفته تا بفهمند اشتباه کردن 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

یکم بیشتر دنبال شغل بگرد ولی خوب چاره چیه.هزینشو میتونی پرداخت کنی؟؟؟

کاراموزی خوب کمه

این زنم جدیدا اسمش افتاده سر زبونا

میتونم پرداخت کنم ولی میدونی چیه من ۶ ماه پیش قرار بود برم نرفتم پیشش اون موقع هزینه نمیگرفت مثل سگ ناراحتم از وقتی گفته پول میگیرم

اینجوری که نمیشه عزیزم خودتو داری عذاب میدی اونام اصلا متوجه نمیشن حرف بزن اعتراض کن ب بهونه های مخت ...

دیگه نایی واسه این کارا ندارم.تا الان زندگیم که به بدترین شکل ممکن گذشت.باقی عمر هم هرچه بادا باد....