الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر سری رفتم سرکار همش با دعوا داد بیداد بوده.۲۳ سالمه ولی تنها بیرون رفتن یک عقده شده واسم
منم از۱۶سالگیم زندونی بودم تازه یکی دوساله شرایطم کمی بهتر شده ولی دیگه به زندونی بودن عادت کردم شدم مرغ خونگی ترسو شدم نزار بجنگ تومجردی فرق میکنه شرایطت
خب بیست و سه سال آخه چرا تو این سن پدر و مادر نباید بذارن بری بیرون هوف واقعا میفهمم خودم از رفتار مادرم خسته شدم .... ولی دیگه الان مادرم از وقتی فهمیده افسرده شدم رفتارش عوض شده
چرا با مادر حرف نمیزنی ؟
کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی
خب بیست و سه سال آخه چرا تو این سن پدر و مادر نباید بذارن بری بیرون هوف واقعا میفهمم خودم از رفتار م ...
وقتی حرفامو بهش میگم نفرینم میکنه بخدا نمیگم آدمای بدی هستن منم هیچی ازشون نمیخوام حتی پول هم ازشون نمیگیرم فقط یک آزادی میخوام همین که حس کنم انسانم...
وقتی حرفامو بهش میگم نفرینم میکنه بخدا نمیگم آدمای بدی هستن منم هیچی ازشون نمیخوام حتی پول هم ازشون ...
یعنی چی نفرین میکنه ... قربونت برم عزیز دلم چرا یکم مهربون باهاشون حرف نمیزنی بالاخره باید راه داشته باشه یعنی چی ؟ چرا بعضی پدر و مادر ها اینجورین ؟ حتما یابد یک اتفاقی مثل من برای بچه هاشون بیفته تا بفهمند اشتباه کردن
کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی