2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد...

2874 بازدید | 36 پست

همش دنبال بهونه و گیر دادن ب من بود ک دعوا بشه

آخرم شد... خسته شدم انقد غور زد

بلند گفت ازت متنفرم، دلم میخواست دااااد میزدم من بیشتر😔

کلا باهم نمیسازیم تا حد امکان سعی میکنم ازش دوری کنم، روزای تعطیل ک خونه ام از اتاقم بیرون نمیام ک نبینیم همو

این چند وقته هم متاسفانه همش تعطیلیه و کارمون خوابیده

مجبورم تحمل کنم این جو مسخره رو

اعصابم ب شدت خورده، من و مامانم جفتمون از اول همدیگه رو ب زور تحمل میکردیم و چشم دیدن همو نداریم نمیدونم چرا

باز من گاهی سعی میکنم برخلاف میلم و فقط بخاطر اینکه مادره بهش نزدیک بشم، اما اون حتی بدش میاد بهش نزدیک بشم حتی نمیزاره روز تولدش، یا روز مادر ببوسمش از بچگی ک یادم میاد پس میزد منو، منم امسال براش هیچی نخریدم و اصلا دلم نمیخواد نزدیکش بشم... 

امشب خیلی کفرم در اومد حرمت نگه داشتم وگرنه خدا میدونه از ته دلم میخواستم همین جمله رو بلند ب زبون بیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حنما مشکل روحی دارن.حرمت و دل مادر را هیچ وقت نشکن چون در بدترین شرایط زندگیت دعای مادره که بدادت میرسه.هیچ مادری نمیتونه بی رحم باشه دل به دلش بده و بهش محبت کن اونم عوض میشه.از آه مادر بترس.تو خوب شو اونم میشه

منم مامانم اذیتم میکنه دوست دارم هرچه زودتر ازدواج کنم💔

فقط از چاله در نیاین تو چاه بیفتین 

سعی کنین خودتون مستقل شین نه اینکه بخاطر فرار از جو ازدواج کنین بدون فکرو خودتون بدبخت کنین

دقیقا مامان منو گفتی

حالا من متاهلم ولی مامانم بازم همش دنبال بهانس برا دعوا 

خیلی اعصابمو خورد کرده من هرچی میخام بهش نزدیک بشم بخاطر اینکه مادرمه که خدا قهرش نگیره و به مشکلات بر بخورم چون میگن دعای خیر مادر خوبه برا زندگی اولاد🥺

من روز مادر ۲۰۰ تومن گذاشتم توی پاکت با شیرینی بردم برا مامانم هرکاری کردم نبردش پولمو همش مطلک انداخت بهم میگفت بده دوجفت جوراب برا بچه هات منظورش این بود که پوله کمه پول دوجفت جورابه ،انقد دلم شکست...همش میگفت مغازه بغلمون برا روز مادر کلی لباس ۵۰۰،۶۰۰ تومنی آوردن همشو برا روز مادر بردن ،همش تکرار میکرد و به گوش من میرسوند

خب چیکار کنم ۲۰۰ هم دادم به مادرشوهرم،چند روز دیگم روز پدره خب وسعم از این بیشتر نمیرسه خیلی سر دعوا داره خدا نبخشتش همیشه باعث خودخوریمه نمیدونم دیگه چیکار کنم از دستش

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤