2777
2789
وای مگه میشه‌؟دلتنگ نمیشی 

اینقد آدمو خورد کردن منت کارایی ک نکردن گذاشتن رسما تو خونشون راه نمیدن بنظرت دلی هم مونده تنگ بشه...

چرا دلم تنگ شهرمون میشه ولی تنگ خونواده ام نه حالت انزجار گرفتم ازشون خداروشکر خودمون اونجا خونه داریم مزاحمتی به اوناهم نداریم ولی حتی دلشون نمیخاد یساعت بری خونشون یه چایی بخوری

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خانواده شوهرجوریه که ادم توقع نداره زیاد ازشون

اره هم 

ولی من از مادرشوهرم خیلی توقع داشتم،بدجوری پنچرم کرد

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دوتابچه کوچیک دارم مامانم یبار نمیادکمکم همش دست تنهاخودم بزرگشون میکنم بعد امروز رفتم‌خونشون هی میگ ...

ی لحضه فکن خدایی نکرده یکیشون نباشه چ حسی داری ؟بهشون بگو ک ناراحت میشی از برخودشون اما نگو ک بعدا شوهرت نگه ک خودت ب خونواده ات احترام نمیذاری اونم پروو میشه ب ضرر خودته

خدایا شکرت واسه همه چی مخصوصا گل پسرام
همه کلا یجوری شدن دیگه کلا کسی اعصاب نداره انقدر مشکلات زیاده ولی بدل نگیر بیخیال باش 

اخه بعصی از مادرارو میبینم دلم خون‌میشه ولی من همیشه تنهام الان قدر خونموشوهرمو بیشترمیدونم چون دوروزبمونم خونشون روز بعدولم میکنن

اینقد آدمو خورد کردن منت کارایی ک نکردن گذاشتن رسما تو خونشون راه نمیدن بنظرت دلی هم مونده تنگ بشه.. ...

عزیزم بخدا قلبم بدرد میاد اما خونواده پشتوانه دختر هستن سعی کن همیشه نگه شون داری بدردت میخورن  مردا صفت ندارن هیمن ک حس کنن پناهی نداری عوض میشن

نکنین توروخدا بعدا ک خدایی نکرده یکیشونو از دست بدین پشیمون میشین هرچقدرم کم لطف اما بازم خوبه ک هست ...

ای خواهر جای من بوده باشی میفهمم چی میگی

تو باشی بعد دوسال بری شهرتون زنگ بزنی مامان میخام بیام خونتون یساعت بشینم برگرده بگه نیا امروز وایسا دو روز دیگ بیا دو روز دیگ زنگ بزنی بگی بیام باز برگرده بگ نیا حالا بعدا میایی بازم میگی همینک هستن خداروشکر

من کلا خنثی شدم بهشون یه درصد وجودشون تو زندگی من تاثیر نداره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اینقد آدمو خورد کردن منت کارایی ک نکردن گذاشتن رسما تو خونشون راه نمیدن بنظرت دلی هم مونده تنگ بشه.. ...

کلا بعد از ازدواج همه چی عوض میشه نمیدونم چرا وقتی آدم میره احساس میکنه خوششون نمیاد یا حوصلتو ندارن یا حتی من بعضی وقتا میخام برم جایی میمونم بچمو کجا بزارم خیلی دلم گررررفته منم.خیلی سخته .

عزیزم بخدا قلبم بدرد میاد اما خونواده پشتوانه دختر هستن سعی کن همیشه نگه شون داری بدردت میخورن  ...

اینارو دست میگید ولی بخدا اینا پشتوانه نیستن یدوره خواهرم با شوهرش به مشکل خورده بود میگفت میخام جدا شم مادرم بهش گفته بود جداشی میخایی بری کجا زندگی کنی یعنی نیا خونه ی ما؟

آخرشم بیچاره خواهرم نشست سر زندگیش چون بعد طلاق باید میرفت تو پلرک میخابید

کلا بعد از ازدواج همه چی عوض میشه نمیدونم چرا وقتی آدم میره احساس میکنه خوششون نمیاد یا حوصلتو ندارن ...

من مامانم تومجردی هم روز خوش نمیدادبهم‌مجبوری ازدواج کردم که خلاص بشم ازش منم حتی ارایشگاهم‌نمیتونم برم‌چون کسی نیس بچه هامونگهداره

کلا بعد از ازدواج همه چی عوض میشه نمیدونم چرا وقتی آدم میره احساس میکنه خوششون نمیاد یا حوصلتو ندارن ...

بخدا شانس ماست دور وبرم دوست آشنا اینقد هوای بچه هاشونو دارن دختراشون هر روز پلاسن خونه ی باباشون

گاهی خیلی دلم میگیره به بی کسی خودم

ای خواهر جای من بوده باشی میفهمم چی میگی تو باشی بعد دوسال بری شهرتون زنگ بزنی مامان میخام بیام خون ...

خوب حق با شماست دیگه نرو اگه خواهش کردن هم نرو منم ناراحت که بشم کلا پاکشون میکنم میخواد هرکی باشه دیگه تااین حد نوبره والا من ندیدم عزیز دلم خدایی ادم نابود میشه بااین کاراشون عید هم نرو برو مسافرت بهونه کن نرو تا بفهمن چکار کردن