2777
2789
اینارو دست میگید ولی بخدا اینا پشتوانه نیستن یدوره خواهرم با شوهرش به مشکل خورده بود میگفت میخام جدا ...

وای خدا ب کجا رسیدیم دیگه باید از اسمون سنگ بباره قبول دارید همه چی رنگ باخته کلا زندگی دیگه حال نمیده هیچی قشنگ نیست

خدایا شکرت واسه همه چی مخصوصا گل پسرام
چقد سنگدلن آدم باورش نمیشه  مگه آدم تو این دنیا کیو داره بجز خانواده ک بهشون تکیه کنه

تکه کلام مادرم اینه ک من آرزومه هیچکس نیاد خونه ام 

و واقعا هم هیچکس نمیره خونشون همه رو یجوری رونده 

بخدا من یبار رفتم شهرمون خونه خودم کرونا گرفتم مامانم دوبار غذا فرستاد دیگ میشینه پیش فامیل در همسایه منت اون دوبار غذا رو میذاره

یاد اون خوبیایی ک کردم براشون میفتم آتیش میگیرم ک اون خوبیا هیچ ولی دوبار غذا فرستادن منت میذاره

بخدا خود خدا هم از خلقت بعضی بنده هاش در تعجب

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حق با شماست دیگه نرو اگه خواهش کردن هم نرو منم ناراحت که بشم کلا پاکشون میکنم میخواد هرکی باشه د ...

عید ک هیچ وقت نمیرم فقط تابستون میرفتم نه عزیزم اینقد بی احترامی کردن دخالت کردن الان شوهرمم میگ هر جا بخایی میبرمت فقط نگو منو ببر شهرمون پیش مادرم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من مامانم تومجردی هم روز خوش نمیدادبهم‌مجبوری ازدواج کردم که خلاص بشم ازش منم حتی ارایشگاهم‌نمیتونم ...

من عمل کرده بودم بعد عمل قرار بود برم مطب واسه چکاب زنگ زدم پسرمو بیارم پیشت برم دکتر گفت نیار با خودتون ببرید دکتر

هدفشون از زاییدن نمیدونم چی بوده

سوال منم همینه نه مالی رسیدن نه عاطفی نه تربیتی چرا زاییدن؟

بعد ازدواجم هم ک کلا ولت کردن مطلق