2777
2789

رفتنت ومحدود کن تا قدرتو بدونن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از خانواده کم محبت 

خانواده شوهر منم کلا محبتی ندارن،کلا از چشمم افتادن

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خونواده منم بی عاطفه ان با اینک من جنوبم اونا شمال غرب سالی یبارم میرم فقط میخان بپیچونن نرم سمتشون

منم کلا دورشون خط قرمز کشیدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خونواده منم بی عاطفه ان با اینک من جنوبم اونا شمال غرب سالی یبارم میرم فقط میخان بپیچونن نرم سمتشون ...

نکنین توروخدا بعدا ک خدایی نکرده یکیشونو از دست بدین پشیمون میشین هرچقدرم کم لطف اما بازم خوبه ک هستن

خدایا شکرت واسه همه چی مخصوصا گل پسرام
چرا گلم مگه چکار کردن؟؟

دوتابچه کوچیک دارم مامانم یبار نمیادکمکم همش دست تنهاخودم بزرگشون میکنم بعد امروز رفتم‌خونشون هی میگن وای بچت اینکارو کرد اونکارو کردخب سه سالشه بچم نمیشینه یجا دوس داره بازی کنه کلا یجورین عین غریبه ها

دوتابچه کوچیک دارم مامانم یبار نمیادکمکم همش دست تنهاخودم بزرگشون میکنم بعد امروز رفتم‌خونشون هی میگ ...

همه کلا یجوری شدن دیگه کلا کسی اعصاب نداره انقدر مشکلات زیاده ولی بدل نگیر بیخیال باش 

دوتابچه کوچیک دارم مامانم یبار نمیادکمکم همش دست تنهاخودم بزرگشون میکنم بعد امروز رفتم‌خونشون هی میگ ...

اشکال نداره پدر ومادر رحمتن بخدا منم بچه هام کوچبیک بودن میرفتم خونه پدرم فرق میذاشتن بین بوه من وبرادرم خیلی ناراحت میشدم اما الان پدرم فوت کرده خیلی ناراحتم ک نیست

خدایا شکرت واسه همه چی مخصوصا گل پسرام