2777
2789
میشه بیشتر بگی؟ مثلا چه نتیجه ای گرفتی

توی چند تا مست قبل تر کامل گفتم چجوری، ،مثلا من سال کنکور هر روز صب قبل شروع همه کارای ک میخواستم انجام بدم رو می‌نوشتم و ب طرز عجیبی دقیقا همونقدر درس میخوندم ،،دقیقا همون رشته و دانشگاهی ک میخواستم و می‌نوشتم قبول شدم ،،دقیقا همون ماشین همون رنگ همون مدلی ک می‌نوشتم رو بعد دو سال خریدم،،،حتی وقتایی ک با کسی ب مشکل میخوردم توی دفتر شکر گزاری میکردم ک خدا مشکلمو خیلی وقته حل کرده و اون مشکل واقعا حل میشد ،.با کسی ک دوستش داشتم ازدواح کردم و دقیقا همون مراسم و همون زندگی ک می‌نوشتم برام رقم خورد ،،ولی خوب لازم هست ک ی مدت بدون وقفه این کار رو انجام بدی تا نتیجش ببینی 

من من من😻😻😻 باورت میشه دو تا دفتر پرررر دارم. و ی دفترچه.     عااالیه. هم حالم بهتره. هم معجزه رو معجزه. البته ک اولش فوری جواب نداد. اولا فقط حالم بهتر میشد روز ب روز بعد از دوره ی دوم دیدم خدااااا داره نتیجه میده.     انقدم شکرگذار شدم ک خیلی کم پیش میاد ناامید شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.