2777
2789
عنوان

دلم میخواد از ته قلبم خوشحال باشم

59 بازدید | 14 پست

همیشه تظاهر به خوب  بودن دارم

خسته ام

از همه چیز

از خودم و رفتاراتم متنفرم

دوس دارم بمیرم و مردم منو اینجوری نبینن خیلی رو مخم

حس پوچی دارم، حس دوست نداشته شدن

حس ترد شدن

ای کاش یه روزی از ته قلبم خوشحال باشم

یه روز از ته قلبم خودمو دوس داشته باشم

دلم گرفته خوابم نمیبره

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

لازم نیست همیشه خوب باشیبقیه هم باید اینو بدوننتوهم حق داری گاهی ناراحت باشی،خسته باشی و ابراز شون ک ...

نمیدونم، هیچی به ذهنم نمیرسه

هر وقت بیرونم یه جوری نشون میدم انگار هیچ غمی تو قلبم نیست

ولی تا از جمعیت دور میشم باز میرم تو خودم و غمام میاد سراغم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم، هیچی به ذهنم نمیرسه هر وقت بیرونم یه جوری نشون میدم انگار هیچ غمی تو قلبم نیستولی تا از جمع ...

بایکی صحبت کن

درمورد نگرانی های که داری حرف بزن

اگرم نمیتونی حرف بزنی نگرانی هات رو بنویس

بعدم کم کم به راه های ازبین بردن شون فکرکن و جلوشون راه حل هاشون رو بنویس

خیلی کمک می‌کنه خودم امتحان کردم

بایکی صحبت کندرمورد نگرانی های که داری حرف بزناگرم نمیتونی حرف بزنی نگرانی هات رو بنویسبعدم کم کم به ...

واقعا؟

منم از فردا امتحان میکنم چون به کسی بگم بدتر حالم بد میشه با توضیح دادن واسه کسی

واقعا؟منم از فردا امتحان میکنم چون به کسی بگم بدتر حالم بد میشه با توضیح دادن واسه کسی

معمولا افراد درونگرا مثل شما هستند

آره حتما امتحان کن

حتی راجب راه حل مشکلاتت میتونی غیرمستقیم هم جستجو کنی

یا از کسی بپرسی اما اول خودت بهشون فکرکن

تازه خیلی از مشکلات ساده تر از اون هستند که راجب شون فکر میکنیم

معمولا افراد درونگرا مثل شما هستندآره حتما امتحان کنحتی راجب راه حل مشکلاتت میتونی غیرمستقیم هم جستج ...

آره من بشدت درونگرام

باشه حتما  اره باید یه کاری بکنم واسه حل مشکلم

بعد من خیلی ام مودیم یه بار میگم این کارم عالیه بعد پشیمون میشم و انقد اعصابم خراب میشه  که یه طرف بدنم تیر میکشه ساعت ها

آره من بشدت درونگرامباشه حتما اره باید یه کاری بکنم واسه حل مشکلم بعد من خیلی ام مودیم یه بار میگم ...

وقتی میخوای یه کاری رو شروع کنی به درست و غلط بودنش فکر کن اما وقتی شروعش کردی دیگه به چیزی فکرنکن و ادامه اش بده.احتمالا کمالگرا هم هستی و اگر احساس کنی ممکنه توی یه کاری صد نباشی ازش دلزده میشی

وقتی میخوای یه کاری رو شروع کنی به درست و غلط بودنش فکر کن اما وقتی شروعش کردی دیگه به چیزی فکرنکن و ...

من فکر میکنم ولی بعدا به عواقبش میرسم

میدونی منظورمو دیگه

اره کمالگراام هستم درست گفتی

من فکر میکنم ولی بعدا به عواقبش میرسممیدونی منظورمو دیگهاره کمالگراام هستم درست گفتی

کمالگرایی می‌تونه جنبه های مثبتی داشته باشه اما باید افراطی نشه.ممکنه بخاطر کمالگرایی گاهی بدبین هم بشی

و این توی دلت شک بندازه و درنهایت از ادامه کاری دلزدت کنه

به هرحال قبل شروع هرکاری جوانب رو کامل بسنج اما وقتی شروعش کردی دیگه فقط با تمام وجود ادامه بده و نزار چیزی شک تو دلت بندازه

همه آدمای موفق توی مسیرشون بارها شک کردن اما اگر متوقف میشدن الان موفق نبودن

راستی یکم بیشتر راجب تیپ شخصیتی خودت اطلاعات جمع کن این بهت کمک می‌کنه

امیدوارم موفق باشی و خوب بخوابی!

کمالگرایی می‌تونه جنبه های مثبتی داشته باشه اما باید افراطی نشه.ممکنه بخاطر کمالگرایی گاهی بدبین هم ...

چقدر خوب حرف زدید شما! روانشناسی یا  مشاور؟

جدی اینا تاثیر دارههه؟

فداتشم مهربون مرسی همچنین شما

چقدر خوب حرف زدید شما! روانشناسی یا مشاور؟جدی اینا تاثیر دارههه؟فداتشم مهربون مرسی همچنین شما

ممنون اما نه هیچکدوم نیستم

خودم درونگرا هستم و خیلی دراین باره مطالعه دارم چون وقتی بچه بودم خیلیا بخاطر عدم آگاهی از تیپ شخصیت درونگرا قضاوتم میکردن و ناراحت میشدم

بعدها فهمیدم من مشکلی نداشتم و سعی کردم بیشتر خودمو بشناسم.

ممنون اما نه هیچکدوم نیستم خودم درونگرا هستم و خیلی دراین باره مطالعه دارم چون وقتی بچه بودم خیلیا ب ...

آها ولی مث یه روانشناس حرف میزنی قلب

ای بابا

درسته

بنظرم برونگرا بودن خیلی بهتره

من خودم اذیتم

آها ولی مث یه روانشناس حرف میزنی قلبای بابا درستهبنظرم برونگرا بودن خیلی بهترهمن خودم اذیتم

ممنون

به نظرم بهتری یا بدتری وجود نداره

اکثرا نخبه ها و دانشمندان درونگرا بودن

چون درونگرا ها ذهن سیال و قدرتمندی دارن به شرطی که ازش درست استفاده کنن

البته قبول دارم که مردم اطلاع کمتری از درونگرایی دارن وبیشتر درونگراها رو قضاوت میکنن و شیوه درست رفتار رو باهاشون بلد نیستن.این قطعا درونگرا هارو اذیت می‌کنه

اما وقتی خودت شروع کنی به شناخت دنیای خودت کم کم قضاوت اطرافیان برات کم اهمیت میشه و با زوایای هیجان انگیز خودت روبرو میشی!

ممنونبه نظرم بهتری یا بدتری وجود ندارهاکثرا نخبه ها و دانشمندان درونگرا بودنچون درونگرا ها ذهن سیال ...

بنطرم علاوه بر اینایی که شما گفتی

اعتماد بنفسم خیلی مهمه