2777
2789
میشه توضیح بدید چکار باید بکنیم

باید یک دفتر تهیه کنیم هر صیح که بیدار میشیم از خدا تشکر کنیم  مثلا بخاطر سالم بودن  یا داصتن پدر و مادر و....

و حتی چیزهایی که ارزوی داشتنشو داریم بنویسیم و تبدیل به یک باور بشه برامون که حتما میرسیم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا باید بخاطر چیزهایی که هنوز بهش نرسیدم هم شکرگزاری کنم و بنویسم تو دفتر؟

نمیدونم 

ولی به نظرم واقع بینانه باشه بهتره یعنی در طول روز بابت دستکم۱۰اتفاق یا هر چیزخوبی شکرگذاری کن من اینطور شنیدم

عزیزانی که بلدین لطفا بیشتر توضیح بدین دوس دارم یاد بگیرم

باید یک دفتر تهیه کنیم هر صیح که بیدار میشیم از خدا تشکر کنیم  مثلا بخاطر سالم بودن  یا داشتن پدر و مادر و....

و حتی چیزهایی که ارزوی داشتنشو داریم بنویسیم و تبدیل به یک باور بشه برامون که حتما میرسیم بهش

چطو

من ب روش خاصی شکر گذاری میکنم روزی سه بار ،صب ک بیدار میشم و ظهر و شب قبل خواب ، اول چیزایی ک دارم رک مینویسم مثلا میگم خدایا شکرت ک من و عزیزانم در سلامتی کامل هستیم ،مثلا چهار پنج تا نعمت ک خدا بهم داده رو مینویسم و میگم خدایا شکرت ،،بعدش میرم سراغ چیزایی ک از خدا میخوام بهم بده ولی با فعل گذشته مینویسی ی جوری ک انگار خدا خیلی وقته اون آرزوت رو برآورده کرده، با جزئیات هم باید بنویسی، ،مثلا زمانی ک کنکوری بودم صبح زود توی شکر گذاری می‌نوشتم خدایا شکرت ک امروز بیشتر از ۱۰ ساعت درس خوندم و هر چی خوندم مفید بود ،یا میگفتم ،،خدایا شکرت ک رشته....دانشگاه ....رو قبول شدم، ،،یا خدایا شکرت ک ماشین .... رنگ .... ک مورد علاقم بود رو خریدم، ،،خیلی مهمه ک فعل گذشته استفاده کنی و با جزئیات آرزو هاتو بنویسی، ،روزی سه بار هر بار هم ی صفه ،،ببین بعد ی مدت ک عادت میکنی بهش رسما هر چی مینکیسی اتفاق میفته، انگار نویسنده زندگی خودت شدی 

من ب روش خاصی شکر گذاری میکنم روزی سه بار ،صب ک بیدار میشم و ظهر و شب قبل خواب ، اول چیزایی ک دارم ر ...

خیییلی ممنون که توضیح دادی💋

میذارم قدمامو زمین  ، صدام رفیقمه همین.