2777
2789

تو تاپیک قبل گفتم که مادر نامزدم شام دعوتمون کرده بعد گفت تو ساعت سه بیا زود بیا بعضی گفتم نرو اگه نامزدت خونه نیست میخواد کار ازت بکشه بدبختت کنه و از این حرفا خلاصه رفتم پدر شوهرم و برادر شوهرم با مادر شوهرم خونه بودن اما نامزدم سرکار بود شام می‌رسید خلاصه گفتم طبق تجربیات نی نی سایتی ها یه اتفاقی می افته در کمال ناباوری اصلا اینطوری نبود کلی پذیرایی کرد بعد گفت شام که درست نمیکنم سفارش میدم بریم بیرون رفتیم بازار یکم خرید کردیم رفتیم کافه گفت ببین من همیشه دوست داشتم یه دختر داشته باشم اما نشد که بشه اگه دخترمم بود میخواست ازدواج کنه همین ها رو بهش میگفتم کلی نصیحت کرد درباره زندگی مثلا گفت هرموقع شوهرت میخواد یه چیزی برات بخره حتی اگه از اونم داشتی بگو آره بخر احتیاج دارم هیچوقت نگو‌نه و قناعت نکن همیشه بزار بدونه وظیفشه برات خرج‌کنه اینجوری بدعادتش میکنی و کلی حرف زد گفت تجربه این همه سال زندگیمه که الان شوهرم رو جوری رفتار کردم مثل ملکه باهام رفتار میکنه و رو حرفم حرف نمیزنه برخلاف اینجا که گفتن اگه بری زندگیتو خراب میکنه تو همه چی سنگ تموم گذاشت خلاصه شبیه مادرشوهر نیست شبیه رفیق هاس بس که بروز و پایه س😂😂😂

امیدوارم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوره

شاهنامه آخرش خوشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خوشبحالت حالا پدرشوهر مادر شوهر من میگن کم بخور جمع کن خرج نکن وقتی میان خونم اگه از بیرون غذا بگیرم بدشون میاد میگن ولخرجی اگه نون پنیر بزارم جلوشون میگن زن جمع کنیه

اول و آخرش خوشه عزیزم شما هرچقدر دوس داری انرژی منفی بده

انرژی منفی نیس 

الحمدالله 

انشاءالله که همیشه با هم خوب بمونین😍

فقط شما هم نه زیاد صمیمی شو و نه زیاد دور و مغرور 

به حرفاش هم گوش بده 

تجربه اش خیلی خوبه😎

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مادر شوهر منم همینجوریه اون اوایل بعضیا موج منفی میفرستادن که داره بازار گرمی می‌کنه بعد یه مدت اخلاقش باهات عوض میشه ،اما تا الان که۵سال میگذره همون آدمه دلسوز و مهربون

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋

مادر شوهر منم همینجوریه اون اوایل بعضیا موج منفی میفرستادن که داره بازار گرمی می‌کنه بعد یه مدت اخلا ...

من اینم گفتم باز یکی پست گذاشته که شاهنامه آخرش خوشه کارشون انرژی منفیه یسری ها😂