2777
2789

شاگردمه مامانش امروز اومد گفت از پای گوشی جم نمیخوره از بی حوصلگی میره سراغ گوشی گفتم علایقش چیه با همونا سرگرم بشه؟ گفت گوشی و خیلی علاقه به داستان های تخیلی خون آشامی داره شما ایده ندارین چطوری خودشو سرگرم کنه اینم بگم مامانش گفت زیاد بیرون نمیره چون دوستی نداره باهاش بیاد تنهایی هم خوانوادش نمیزارن جایی بره میتونین چند تا کار بگین باهاش سرگرم بشه زیاد نیاد سراغ گوشی تا من فردا به مامانش بدم؟ ممنونم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش سرم تو گوشی بود تا تونستم تنهایی برم بیرون راهی جز اینک ازادش بزارن فک نکنم باشه

زیاد سختگیری میکنن بهش فکر کنم چون بهترین شاگردمه افت تحصیلی زیادی داشت یعنی از 20 میشد 3 تا خودشو دوباره به کلاس رسوند

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

گربه و سگ

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
چه معلم خوبی هستی🥲🤌🏿

ممنونم عزیزم وظیفمه

و اینکه وقتی ادمای بیرون براش جذابتی ندارن خانوادگی وقت نمگذرونن اصلا حرف نمیزنن فقط توقع دارن خودتم میگی سخت گیرن برای چی بیاد خب نمیاد دیگه

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
گربه و سگ

داخل کلاس بچه ها حوصلشون سر رفته بود گفتم بیاین حرف بزنیم بحث رسید به حیوون خونگی همین شاگردم گفت من که مامانم اجازه نمیده خرگوشم هم پرت کرد باغ گربم هم انداخت رفت

و اینکه وقتی ادمای بیرون براش جذابتی ندارن خانوادگی وقت نمگذرونن اصلا حرف نمیزنن فقط توقع دارن خودتم ...

آره از رفتارش معلومه گناه داره نووجونه باید شاد باشه بدتر محدودش میکنن محدود کردن چیزی و درست نمیکنه

اینکه نمیذارن بره بیرون خیلی بده

در مورد همین قضیه هم با مادرش حرف بزن.

کلاس هم نمیذارن بره؟ کلاس داستان نویسی، موسیقی، نقاشی. یا کلاس های هنری مثل کار با چوب.

هر چیزی که ذوقش رو زنده کنه براش خوبه.

کلاس بره  کلاس هنری یا باشگاه  یادگیری یه زبان جدید هم خیلی خوبه  ولی اگه به گوشی ...

اتفاقا گفتم به مامانش گفت نهههه بعد مدارس گفتم خب تابستون چیکار میکنه؟ گفت والا باباش که نمیاد بریم بیرون تاحالا دور نزدیم منم بیکار نیستم داخل اتاق برای خودش میشینه

داخل کلاس بچه ها حوصلشون سر رفته بود گفتم بیاین حرف بزنیم بحث رسید به حیوون خونگی همین شاگردم گفت من ...

خب خدایی به خانوادش بگو برن روانپزشک من این مشکلم با گربم حل شد 

دیگه بخاطر کنکور برنامه هامم حذف کردم 

تمام عکسای تو گوشیمم فقط گربمه 

و۳ت ازاد گیر بیارم بجای گوشی میرم سراغ گربم 

کلاس جای خسته کننده اییه اگه دوست نداشته باشی منم سعی کردم اینحوری وقت بگذرونم ولی  واقعا دلیل خوبی واسه کلتس رفتن نبود فقط پول و وقت الکی گذاشتم  خانوادش هم مشکل دارن به یه روانشناس خوب معرفیشون کن

اینکه نمیذارن بره بیرون خیلی بده در مورد همین قضیه هم با مادرش حرف بزن. کلاس هم نمیذارن بره؟ کلاس ...

اصلا نمیزارن گفت ما تاحالا با ماشین و کلا.... دور نزدیم وقتی دخترم نبود با شوهرم می رفتیم پیک نیک و بیرون ولی دخترم بدنیا اومد هیج جا نمیریم