2777
2789
عنوان

سرگرمی برای دختر 15،14 ساله چی سراغ دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 34 پست
خب خدایی به خانوادش بگو برن روانپزشک من این مشکلم با گربم حل شد  دیگه بخاطر کنکور برنامه هامم ...

دلم کباب میشه گاهی براش ساکت اصلا حرف نمیزنه زنگ تفریح بچه ها میرن میچرخن این شاید بره پیش یکی بیشتر هم تنهاس درس میخونه 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از رفتارش معلومه گناه داره نووجونه باید شاد باشه بدتر محدودش میکنن محدود کردن چیزی و درست نمیکنه

اسمش و بعد  میگن این محدودیت نیس معصونیته 

خانواده منم همین هستن با مشاور صحبت کرده بودم اون موقع مغلم هام میگفتم ولی هیچ کس زیر بار نرفت الان هم همینن فقط من زیر بار نمیرم   خیلی اذیت میشم میفهمم چی میگه  خیلی پشیمونم مثل دوستام خاطره نوجوونی ندارم کلتس الکی میرفتم من تو یک روز ۳ تا درس مختلف کلاس میرفتم همشونم الان ول   کردم و پشیمونم کاش حداقل اون تایما میخوابیدم  

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
خب بچه چیکار کنه نه بیرون میذارن بره نه میذاره حیوون خانگی داشته باشه مشکل از خانوادشه 

شاید باورت نشه اون روز به من گفت خانم 18 سالم شد میتونم مستقل بشم؟ گفتم آره چطور گفت مامانم چشم غره بهم رفت گفت بهت خونه نمیدن برو هر غلطی میخوای بکن

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
اصلا نمیزارن گفت ما تاحالا با ماشین و کلا.... دور نزدیم وقتی دخترم نبود با شوهرم می رفتیم پیک نیک و ...

خب بهش نگفتی کارشون چقدر اشتباهه؟؟ کاش همونموقع بحث رو ادامه میدادی. چقدر بی رحمن ..

اسمش و بعد  میگن این محدودیت نیس معصونیته  خانواده منم همین هستن با مشاور صحبت کرده ...

عزیزم🙂

دلم کباب میشه گاهی براش ساکت اصلا حرف نمیزنه زنگ تفریح بچه ها میرن میچرخن این شاید بره پیش یکی بیشتر ...

با توجه به شرایطش خودم بودم  شاید الان احساسی دوست پیدا کنه و اسیب ببینه من دوست خوبی نداشتم  حالم بد بود بدتر کرد   نباید بخاطر اینکه تنهاست با هز ویژگی دوستش بشه

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
خب بهش نگفتی کارشون چقدر اشتباهه؟؟ کاش همونموقع بحث رو ادامه میدادی. چقدر بی رحمن ..

گفتم اتفاقا گفت بچه باید ادب بشه نمیخوام هر*زه با‌شه شبیه هر*زه هاست 

عزیزم🙂

شاید باورت نشه مامان خودم معاون پرورشی  بود مشاور نمیومد میگفت ابروم میره چرا میری اینور و اونور اینارو میگی قبول نمیکنه مشکلاتشو  هر جا هم میرفتم مینداخت گردن من بحث میرفت سر چیزای چرت و پرت اخرم دریت نشد که نشد از صبح با هکه بچه ها سر کله زد ظهر به عد سر من خسته بود منم میرفتم کلاس تا وقتم پر بشه 

اتفاقا گفتم به مامانش گفت نهههه بعد مدارس گفتم خب تابستون چیکار میکنه؟ گفت والا باباش که نمیاد بریم ...

چرا بعد مدارس ؟ حداقل یه کلاس کمک درسی بزاره

که احتمالا هیچ حالی دائمی نیست 🌙♡

وای با این تعاریفی که کردی این بچه در اینده صد در صد اسیب بیشتری میبینه این مادر تازه داره با این کاراش ضربه بدی به بچه ش میزنه بهشون بگو علت تمام رفتار های بچه تون خودتونید 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
چرا بعد مدارس ؟ حداقل یه کلاس کمک درسی بزاره

اصلا گفت دختر حق نداره جایی بره نگران دخترشم ممکنه دو سال دیگه اینقدر بد بشه و تغییر کنه رفتارش 

شاید باورت نشه مامان خودم معاون پرورشی  بود مشاور نمیومد میگفت ابروم میره چرا میری اینور و اونو ...

وای فدات شم یه چی بگم؟ من راهمون نزدیک به کوچه ی ایناست خیلی نزدیکه یعنی روبرو مدرسس بعد مامانش بهش اعتماد نداره همش میاد ببینه بچش هست داخل مدرسه یا نه اونروز هم داخل جو آب بود از اون طرف اومد دختره مامانه دیدم چقدر سرش داد زد طفلی که چرا اینجا میای

وای با این تعاریفی که کردی این بچه در اینده صد در صد اسیب بیشتری میبینه این مادر تازه داره با این کا ...

فردا جلسه والدین هست اومد حتما بهش میگم نمیدونی امروز چه سر و صدایی کرد سر بچش چون 17 شده بود بالاترین نمره ی کلاس بود ولی مامانه گفت خاک تو سرت😢

وای فدات شم یه چی بگم؟ من راهمون نزدیک به کوچه ی ایناست خیلی نزدیکه یعنی روبرو مدرسس بعد مامانش بهش ...

نمیدونم پیشنهاد خوبیه یا نه خودت نمیتونی باهاش وقت بگذرونی ؟مثلا بهشون نزدیک شی از اثعقاید جدید روی تفکرشون کار کنی  زنگ بزنی بگی  بیایین سه نفری بریم بیرون برین پیتزا بخوریم 

من  مامانم یه دوست داشت  میومد میرفتیم پیاده روی باهم پیتزا میخوردیم میرفتیم خونشون خیلی خوب بود اون موقع منم حالم بهتر بود