تاحالا کسی بهتون بد کرده؟بعدش چی شده؟جواب کارش رو گرفته؟
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
شکرخوبم دارومیخورم ولی گاهی خیلی اذیت میشم ولی دیگه غصه نمیخورم چون قبول کردم الویتم پسرم همسرمه مرس ...
خداروشکر عزیزم ولی میدونم همیشه یه حسی مثل حسرت برامون هست وقتی دخترا دیگه رو میبینم که ماماناشون خوبن ، خدا به همسرتون و پسرگلتون سلامتی و دل خوش بده عزیزدلم ❤️
فدات اره بخدا همیشه اینجوری فکرمیکنم به همسرمم میگم احساس میکنم منو ازکوچه اوردن میگه اینجوری نگو با ...
چقدر سنگ دل خدایا ،مشخصه شما دختر خوبی هستی دلت شکسته ، انشالله یجوری شه جبران کنه برات ، خیلی ناراحت میشیم این چیزا میشنوم ، من مادرم ۱۰ سال همزمان که شوهر داره یعنی بابام دوست پ داشت میلیونی میلیونی خرجش کرد بعد بخاطر ده میلیون منو گرفت زیر کتک صورتم کبود شد موهامو کند
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....