2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی بهتون بد کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 64 پست
😔😔 خیلی حس بدیه عزیزم خداروشکر الان خوبی؟  من تو تاپیک قبلی هام راجب زندگیم نوشتم اگه ممکنه ...

شکرخوبم دارومیخورم ولی گاهی خیلی اذیت میشم ولی دیگه غصه نمیخورم چون قبول کردم الویتم پسرم همسرمه مرسی میخونم نبینم غمتو عزیزم شماهم دیگه غصه نخورین بخدا خودتون حیفین عشقین چرابخاطردیگران مریض بشیم دلشون شادبشه 

شکرخوبم دارومیخورم ولی گاهی خیلی اذیت میشم ولی دیگه غصه نمیخورم چون قبول کردم الویتم پسرم همسرمه مرس ...

خداروشکر عزیزم ولی میدونم همیشه یه حسی مثل حسرت برامون هست وقتی دخترا دیگه رو میبینم که ماماناشون خوبن ، خدا به همسرتون و پسرگلتون سلامتی و دل خوش بده عزیزدلم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔 خیلی حس بدیه عزیزم خداروشکر الان خوبی؟  من تو تاپیک قبلی هام راجب زندگیم نوشتم اگه ممکنه ...

همین چندوقت پیش روزمادربود ابجیم گفت بیاپول بزاریم چیزی مامان میخوادبخریم منم گفتم باشه پول به ابجیم دادم رفت خریدبه منم نگفت بیابریم خودش رفت کادوخرید خودش هم رفت کادو داد ازطرف منم نگفت بعد چندروزمامانم میگه چرازحمت کشیدی گفتم الان متوجه شدی من انموقع خریدم چطورانموقع نگفت 

خداروشکر عزیزم ولی میدونم همیشه یه حسی مثل حسرت برامون هست وقتی دخترا دیگه رو میبینم که ماماناشون خو ...

اره دقیقا بخدا همینطوره میبینم چقدردورشون میچرخن من گاهی خیابون مهمونی میرم مبینم حتی یک روزاینقدردلم پرشدگریه کردم مادربزرگم اومدخوابم گفت دخترم من نمردم من هواتودارم 😢

همین چندوقت پیش روزمادربود ابجیم گفت بیاپول بزاریم چیزی مامان میخوادبخریم منم گفتم باشه پول به ابجیم ...

باهاش صحبت من بگو مگه من بچت نیستم چقد بی مهری ،الهی ،بازم دستت دردنکنه روز مادر به فکرش بودی ، بخدا یجورین انگار بچه سر راهی هستیم دور از جونت 

اره دقیقا بخدا همینطوره میبینم چقدردورشون میچرخن من گاهی خیابون مهمونی میرم مبینم حتی یک روزاینقدردل ...

😔😔😔 یه دردیه که فکر کنم تا ابد همراهمونه عزیزم منم همبنجوریم میبینم دخترای دیگه چه مامانایی دارن حسرت میخورم 

باهاش صحبت من بگو مگه من بچت نیستم چقد بی مهری ،الهی ،بازم دستت دردنکنه روز مادر به فکرش بودی ، بخدا ...

فدات اره بخدا همیشه اینجوری فکرمیکنم به همسرمم میگم احساس میکنم منو ازکوچه اوردن میگه اینجوری نگو باهاش خیلی حرف زدم ولی اصلا انگارنه انگارخواهرای دیگم مبینه ببینی چکارمیکنه منو اصلا مریض شدیم ههمون بخداهمسرمم گریه میکرد چقدرتنهاییم کسی نیست یک سوپ بیاره خودم افتضاح حالم بدبودپسرمم تب کرد زنداداشم تامیفهمه سریع سوپ میوه میفرسته واسه پسرم اسپری میارن دیگه خودم پاشدم باحال خراب غذا خونه همه کارهام میکردم ولی واسه ابجیم تامیفهمه میره شهردیگه تایکهفته میمونه ولی واسه مامیادمریض میشه واسه اون نه مریض نمشه

فدات اره بخدا همیشه اینجوری فکرمیکنم به همسرمم میگم احساس میکنم منو ازکوچه اوردن میگه اینجوری نگو با ...

چقدر سنگ دل خدایا ،مشخصه شما دختر خوبی هستی دلت شکسته ، انشالله یجوری شه جبران کنه برات ، خیلی ناراحت میشیم این چیزا میشنوم ، من مادرم ۱۰ سال همزمان که شوهر داره یعنی بابام دوست پ داشت میلیونی میلیونی خرجش کرد بعد بخاطر ده میلیون منو گرفت زیر کتک صورتم کبود شد موهامو کند

میشه تاپیک قبلی هام بخونید یدونه هست راجب زندگیم بخونید 

عنوانش چیه؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
اره من که عقده شدم ولی گفتم واسه پسرم بهترین مادربشم چون تجربه تلخی داشتم

قطعا کسایی که از مادر خیر ندیدن بهترین مادر میشن واقعا به چشم دیدم ،خدا سلامتی بده بهتون دل خوش بده