۹۶sahar1396 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 52 عنوان کنکور تجربی از رشته ریاضی 276 بازدید | 13 پست سلام خانوما وقتتون بخیر... 🌹میخواستم با دیپلم ریاضی کنکور تجربی بدم بنظرتون میشه؟ موفق میشم؟ نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشنتر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگهدارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤 1401/10/26 | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۹۶sahar1396 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 52 کسی نمیدونه؟ 😕 نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشنتر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگهدارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤
۹۶sahar1396 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 52 منظورت اینه اجازه دادن داری یا نه؟ اره نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشنتر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگهدارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤
mahdisammmmmmmm عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 910 اره اگر نظام جدید باشی آره میتونی فقط باید زیست و خودت بخونی
۹۶sahar1396 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 52 اگر نظام جدید باشی آره میتونی فقط باید زیست و خودت بخونی سخته؟ بنظرت میشه پرستاری چیزی بیارم؟ نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشنتر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگهدارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤
۹۶sahar1396 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 52 بعد اینکه معدل تاثیر داره دبگه ما نمره نهایی برای زیست ندارم چجوری میشه؟! 😕 نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشنتر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگهدارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤
mahdisammmmmmmm عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 910 سخته؟ بنظرت میشه پرستاری چیزی بیارم؟ کنکور تجربی کلا سخته دیگه ولی بخونی چرا که نه از طرف دیگه ام شنیدم ریاضی ها فیزیکشون قوی تره موفق ترن ولی خب باید خیلی تلاش کنی دیگه
mahdisammmmmmmm عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 910 بعد اینکه معدل تاثیر داره دبگه ما نمره نهایی برای زیست ندارم چجوری میشه؟! 😕 تا اونجایی که میدونم اونایی که یه رشته دیگه هستن بعد کنکور یه رشته دیکه رو میدن ۱۰۰ درصد کنکورش حساب میشه ولی مطمئن نیستم این حرفم درسته یا نه از چند نفر بپرسید باز
۹۶sahar1396 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 52 کنکور تجربی کلا سخته دیگه ولی بخونی چرا که نه از طرف دیگه ام شنیدم ریاضی ها فیزیکشون ق ... اره ریاضی و فیزکمون خوبه طبیعتا شیمی هم ک مشترکه فقط میمونه زیستش ک خیلی سخته🥲 نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشنتر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگهدارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤
mahdisammmmmmmm عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 910 اره ریاضی و فیزکمون خوبه طبیعتا شیمی هم ک مشترکه فقط میمونه زیستش ک خیلی سخته🥲 آره زیست کلا خیلی سخته پر از نکته هست هر صفحه اش
۹۶sahar1396 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 52 تا اونجایی که میدونم اونایی که یه رشته دیگه هستن بعد کنکور یه رشته دیکه رو میدن ۱۰۰ درصد کنکورش حساب ... مرسی عزیزم خیلی لطف کردی♥خودت تجربی هستی؟ کنکور دادی؟ نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشنتر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگهدارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤
mahdisammmmmmmm عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 910 مرسی عزیزم خیلی لطف کردی♥خودت تجربی هستی؟ کنکور دادی؟ من نه هنوز کنکور ندادم ولی اطرافیانم رو دیدم از تجربیات اونا استفاده کردم😂💙
۹۶sahar1396 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 52 من نه هنوز کنکور ندادم ولی اطرافیانم رو دیدم از تجربیات اونا استفاده کردم😂💙 موفق باشی عزیزم نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشنتر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگهدارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤