2777
2789
عنوان

کیا گاز خونشون قطع شده؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 32 پست
ما قطع نشدیم ولی نمیتونیم شوفاژ رو روشن کنیم دارم از سرما میمیرم همش‌زیر دوتا ‌پتوم ولی از سرما پاه ...

اگه بچه ندارین بازم خوبه میشه یکاریش کرد

ینی چشماش چه رنگی بود💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بچه ندارین بازم خوبه میشه یکاریش کرد

بابا نمیشه بخدا گریم میاد انقد سرده😭😭😭😭 حتی خانوادم حاضر نیستن ی قرسی بزارن بریم زیرش😭

به نام خداوند رنگین کمان 🥲🖤با افتخار کورد هستم🙂کاربرجدید نیستممم اون یکی کاربریمو ترکوندم معتاد نی نی سایت شده بودم😙اینو یاد بگیریم هیچکس تو این کرهٔ خاکی زشت نیست ؛ فقط شاید سلیقهٔ اون یکی نباشه…ی دختر کورد هستم و خیلی عجیب  سعی میکنم واقعا با همه مهربون باشم فقط از افکار پوسیده متنفرم وگرنه همه تونو دوست دارم ماچ🙂🧡خوشحال میشم باهاتون دوست بشم داوشمیییی😂🥰 *عاشق کتاب هستم*امیدوارم جهانی که در آن زندگی میکنیم، جهنم سیاره ای دیگر نباشد… 
برقی چی بگیرم؟خونه تنهام شوهرم شب کاره صبح میاد

عزیزم مواظب باش اگه بخاری برقی میخوای بگیر تو کوچه ما یکی بخاری برقی داشت

اتصال کرد خونشون آتیش گرفت 

چقدر نام تو زیباست اباعبدالله💚یا حسین(ع)             اللهم عج لولیک الفرج‌ان شاءالله فرج اقامون امام زمان‌عج   صلی علی الله علیک یا فاطمه(س)
ما گاز داریم ولی داریم یخ میزنیم گازو زیاد باز نمیکنیم که صرفه جویی بشه به همه گاز برسه تورو خدا ...

من واقعا صرفه جویی میکنم

وقتی تو هال هستیم بخاری اتاق و خاموش میکنم 

وقتایی که گاز پخت و پز روشنه بخاری رو خیلی کم میکنم چون خونه باهمون گرم میشه

موقع خواب هم فقط اتاق خواب روشنه

ینی چشماش چه رنگی بود💔

هی خدا عزیزم وضعیت بدیه 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
سشوار بکش کمی گرم بشی

چند بار میشه مگه😭

به نام خداوند رنگین کمان 🥲🖤با افتخار کورد هستم🙂کاربرجدید نیستممم اون یکی کاربریمو ترکوندم معتاد نی نی سایت شده بودم😙اینو یاد بگیریم هیچکس تو این کرهٔ خاکی زشت نیست ؛ فقط شاید سلیقهٔ اون یکی نباشه…ی دختر کورد هستم و خیلی عجیب  سعی میکنم واقعا با همه مهربون باشم فقط از افکار پوسیده متنفرم وگرنه همه تونو دوست دارم ماچ🙂🧡خوشحال میشم باهاتون دوست بشم داوشمیییی😂🥰 *عاشق کتاب هستم*امیدوارم جهانی که در آن زندگی میکنیم، جهنم سیاره ای دیگر نباشد… 
ما گاز داریم ولی داریم یخ میزنیم گازو زیاد باز نمیکنیم که صرفه جویی بشه به همه گاز برسه تورو خدا ...

منم خیلی کم باز میکنم قبلا صبح تا شب زیر کتریم روشن بود الان تا دم میکشه خاموش میکنم میریزم تو فلاکس گرم بمونه بخورم چای

ولی کلا حس میکنم فشار گاز نسبت به قبل کمه اخه صدای بخاری کم تر شده

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

اسپلیت یا برو خونه مادرت  بخاری برقی واس غذا هم پلوپز هواپز استفاده کن

اسپیلت و بخاری برقی و پلوپز و چای ساز ندارم😪

ولی میتونم خونه مامانم برم البته اگه مال اونا هم قطع نشده باشه

ینی چشماش چه رنگی بود💔
من واقعا صرفه جویی میکنم وقتی تو هال هستیم بخاری اتاق و خاموش میکنم  وقتایی که گاز پخت و پز ر ...

خدا خیرت بده عزیزم 

چقدر نام تو زیباست اباعبدالله💚یا حسین(ع)             اللهم عج لولیک الفرج‌ان شاءالله فرج اقامون امام زمان‌عج   صلی علی الله علیک یا فاطمه(س)
منم خیلی کم باز میکنم قبلا صبح تا شب زیر کتریم روشن بود الان تا دم میکشه خاموش میکنم میریزم تو فلاکس ...

خدا خیرت بده عزیزم اره کارتون عالیه خیلی از استان ها گاز ندارن تو این سرما سخته گاز نمیرسه

خدا خیرت بده عزیزم اره کارتون عالیه خیلی از استان ها گاز ندارن تو این سرما سخته گاز نمیرسه

بخدا تا میام بخاری زیاد کنم یادم میفته خیلیا گاز ندارن یجوری میشم کمش میکنم میگم عیب نداره بافت میپوشم تو خونه 

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪