در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارم از سرما میمیرم همشزیر دوتا پتوم ولی از سرما پاهام بی حس میشه😭😭😭😭😭 داریم عذاب میکشیم تازه سرماخوردگیم خوب شده بود
به نام خداوند رنگین کمان 🥲🖤با افتخار کورد هستم🙂کاربرجدید نیستممم اون یکی کاربریمو ترکوندم معتاد نی نی سایت شده بودم😙اینو یاد بگیریم هیچکس تو این کرهٔ خاکی زشت نیست ؛ فقط شاید سلیقهٔ اون یکی نباشه…ی دختر کورد هستم و خیلی عجیب سعی میکنم واقعا با همه مهربون باشم فقط از افکار پوسیده متنفرم وگرنه همه تونو دوست دارم ماچ🙂🧡خوشحال میشم باهاتون دوست بشم داوشمیییی😂🥰 *عاشق کتاب هستم*امیدوارم جهانی که در آن زندگی میکنیم، جهنم سیاره ای دیگر نباشد…
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)