2777
2789

بچه ها دو هفته پیش گلو درد داشتم ازیترومایسن خوردم خوب شدم، الان نمیدونم چرا دوباره اومد!

امتحان دارم باید درس بخونم زده به گوشام اصلا نمیتونم تمرکز کنم 🤦‍♀️ خونه ام یخه بخاطر این گاز و اینا دلم نمیاد بیشتر کنم بخاری رو

از دیروز سوپ و پونه و شربت اویشن و تخم ریحون میخورم ولی تو بگو ی ذره تغییر

راه حلی دارید حداقل برا چن ساعت اروم شه گلوم درس بخونم؟ 🥴

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ تا عناب رو با قیچی بشکن تو یه لیوان و نیم آب بزار ده دقیقه بجوشه بعد صاف کن اگر پودر ریشه شیرین بیان داشتی ۱ قاشق چایخوری بریز . اینو دکتر توی تلویزیون گفت

آب نمک زیاد غرغره کن

راستی آفرین که به فکر مصرف گازم هستی .من واقعا دلم واسه مناطق سرد و قطعی گازشون تو روستاها میسوزه خودم و بچه هام لباسای بافتنی و کلاه گذاشتیم هیتر برقی روشن کردیم غذامم تو پلوپز درست میکنم ..تمام پنجره هامو نایلون کلفت کشیدم با چسب چسبوندم زیر در ورودیم و دورشم علاوه بر درزگیر پتو پیچیدم

راستی آفرین که به فکر مصرف گازم هستی .من واقعا دلم واسه مناطق سرد و قطعی گازشون تو روستاها میسوزه خو ...

عه مرسی چیزای بیشتر گفتی یاد گرفتم حتما انجام میدم

سلام عزیزم. تاپیک آخرت تعطیل شد یهو، داشتم واست می‌نوشتم که فکر کنم این آیه رو همیشه تکرار کنی خوب باشه برات، البته بازم توی اینترنت مطالعه کن خودت. 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد 

سلام عزیزم. تاپیک آخرت تعطیل شد یهو، داشتم واست می‌نوشتم که فکر کنم این آیه رو همیشه تکرار کنی خوب ب ...

سلام عزیزم مرسی دستت درد نکنه 🥺💕