2777
2789

گروه خونی من a+ و نامزدمb- هست 

جدولی که مشخص میکرد چه گروه خونایی بهم میخوره رو دیدم و جواب گروه خونیمون منفی بود ، کلن جدول هم درست نگه گروه خونی منفی و مثبت میگن منفی میشه با این حال مجوز عقد رو بهمون نمیدن یعنی؟؟ ما به هم علاقه داریم و جواب این آزمایشا برامون مهم نیست، باید چیکار کنیم که مجوز عقد بهمون بدن ؟ :((((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه اینا مهم نیست نهایت تو بارداری ی آمپول باید بزنی که جنین سالم بدنیا بیاد

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

جانم هیچ فرقی نداره گروه خونی تون چی باشه چه به هم بیاد چه نیاد موردی نداره چیزی که مورد داره اینه که هردوتون ناقل یه بیماری ژنتیکی مثل تالاسمی باشین که اونوخت بچه تون احتمال داره اون بیماری رو بگیره ازاین بابت بررسی میکنن با گروه خونی کاری ندارن