2777
2789
عنوان

رابطه تو نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 9115 بازدید | 85 پست

چند سالت هست؟؟؟

وقتي با يكي دوست شدي كم كم حد و حدودها از بين ميره حتي بهترين پسر هم باشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
من 14 سالمه . یه سری پسرا هستن که مدل موهای عجیب دارن یا لباس خیلی گشاد با شلوار پاره می پوشن . خیلی ...

سن خودت کمه بنظرم

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلن برو شیرتا بخور تا بعد 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

نه به خودت اطمینات کن نه به اون پسر....تو این سن هیجانات لحطه ای خط قرمزهاتم گاهی رد میکنه....اصلا س ...

یه مدت من دنبال این بودم یکی دوتا دوست ساده داشته باشم که ترسم نسبت به پسرا بریزه یخم آب بشه ولی باز هم فقط نظر مخالف شنیدم

١٤سال؟؟؟؟

لطفا بشين درست رو بخون

هم خودت هم اون پسر رو هوايي نكن

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

عزیزم من دانشجو کارشناسی بودم با همسرم دوست شدم برا بار اول ....واقعا ادم خوبیه ولی باور کن این ارتباطات غلطه چون نهایتا احساسم درگیر و منجر به ازدواج شد...بلاخره خیلی چیزها تغییر کرد..من میتونستم زندگی خیلی خیلی بهتری داشته باشم ولی خب تو اون سن فک میکردم کار درستو انجام دادم...بلاخره سن که میره بالا تجربه بیشتر میشه و تصمیماتو درست تر میشه گرفت تا سن نوجوانی و جوانی..‌.

من 14 سالمه . یه سری پسرا هستن که مدل موهای عجیب دارن یا لباس خیلی گشاد با شلوار پاره می پوشن . خیلی ...

اخ اخ اشتباه نکن دختر جون نری دنبال این کارا اخه ۱۴ سال😑😑😑🙄🙄نکن جونم با روح و روانت این کارو نکن گناه داری افسرده میشی پیر میشی نکن جونم نکن 

💔💔💔💔💔💔