2777
2789
عنوان

نامزدی

225 بازدید | 27 پست

نامزدم تماما تحت سلطه خانوادشه و پیش پدرش کار میکنه مادرش قرص اعصاب میخوره بخاطر دفع پروتئینش و دوتا خواهر داره یکیشون ۱۸ سالشه همسن خودم یکیشونم ۱۶

اون ۱۸ ساله یه مدت سرطان داشته که الان یکم بهبود پیدا کرده ولی خیلی زبون درازه و حس میکنم قراره بعدا با مادرشوهره بشینن برام نقشه بکشن چون سنم کمه از یه طرفم میترسم ژنشون بد باشه چون آزمایش که دادیم گفتن پسره کم خونی داره و از منم خون گرفتن بعد گلبول سفید خونش ۳۸۰۰ بود برا من ۹۸۰۰ حالا به نظرتون چیکار کنم همه کارامونم دست خانوادشه خودش هیچ کاری نمیتونه بکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بگم چی؟؟؟

اگه پسره ارزششو داره میتونه الویتشو تغییر بده و تورو آلوین زندگیش قرار بده خوبه

اگه ن بزن بهم نامزدیو

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

سلام عزیزم حتما با یه روانشناس مشورت کن  و چون توی هرکاری خانوادش نظر میدن به نظرم‌زندگی برات سخت و غیرقابل تحمل میشه حتما به این فکر کن که تاب و توان این سختی رو داری که با حرف خواهرشوهر و بقیه زندگیت رو ادامه بدی یا ن

عزیزم اگه پسره به حرف خانواده که الان بگو نه چون بعد پشیمون میشی 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
سلام عزیزم حتما با یه روانشناس مشورت کن  و چون توی هرکاری خانوادش نظر میدن به نظرم‌زندگی برات س ...

اتفاقا همین ۵ روز پیش خواهر شوهره زنگ زد که اره ما خیلی رفت و امدی هستیم اگر تو خانوادت اینطوری نیستین من به مادر پدرم بگم کنسله حالا چشم داداشرو دور دیده بود باهام اینطوری حرف میزد

اتفاقا همین ۵ روز پیش خواهر شوهره زنگ زد که اره ما خیلی رفت و امدی هستیم اگر تو خانوادت اینطوری نیست ...

اوووو خدا به دادت برسه  خودت کنسل کن که فقط عذاب میکشی بااین خواهر شوهر

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اوووو خدا به دادت برسه  خودت کنسل کن که فقط عذاب میکشی بااین خواهر شوهر

اتفاقا فعلا کنسل کردم چون یه هفته دیگه عقد وقت گرفتن من گفتم نیاز به فکر کردن دارم

بعد برای بله برون سرچشم و هم چشمی ۶۰ نفرو اورد خونه ی ما ما خودمون مهمونامونو مجبور شدیم کم کنیم تا جاشن و پذیدایی عالی انجام شد به نظرتون نباید ازمون میپرسیدن چه تعداد بیاریم؟

اتفاقا همین ۵ روز پیش خواهر شوهره زنگ زد که اره ما خیلی رفت و امدی هستیم اگر تو خانوادت اینطوری نیست ...

یعنی چی بگم کنسل کنه؟ همینو با پدرت در میون بذار و بگو وقتی از الان خواهرش میتونه تصمیم بگیره رابطه ما رو بهم بزنه وای به حال فردا.

یا میاد درست و محترمانه توضیح میده و میگه اینطوری نیست یا زودتر از شرش راحت میشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پس این نشون میده که از الان تا آخر عمر دخالت هاش توی زندگیت هست 

دقیقا بعد واقعا به هیچی راضی نیستن اینهمه ما بله برونو خوب برگذار کردیم فرداش کلی تشکر کردن بعد همین ۵ روز پیش که خواهرشوهره زنگ زد گفت اره شما مهمونامونو کم کردین ما ۷۰ نفر بودیم🥲😐😐😐