2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست
واقعا همه چیش دست خانوادشه خب طبیعتا اگه به حرفشون گوش نده همه چیشو ازش میگیرن🥲

بازم فکراتو رو بکن من فقط از پشت گوشی بهت میگم چیکار بکن چیکار نکن من دقیق از زندگی تو خبر ندارم که از دور نظاره گرم‌خودت تنهایی فکرات رو بکن با پدرت که صلاحت رو بیشتر از هرکسی میدونه مشورت بکن و تصمیم نهایی رو بگیر چون به عمر میخوای زندگی کنی چیز ساده ای نیست

واقعا همه چیش دست خانوادشه خب طبیعتا اگه به حرفشون گوش نده همه چیشو ازش میگیرن🥲

اولش که هنوز سنی نداری زوده برات ازدواج چون بعد پشیمون میشی این از من به تو نصیحت  چون الان اوج جونی  برات پس با ازدواج خرابش نکن  موقعیت های بهتری هم برات هست مطمعن باش از الان آیندت بااین خانواده خراب میشه عزیزم عشق و عاشقی اولش قشنگه بعد که گفتی خواهرت اینو‌گفت مادرت اینو گفت میگه میخوای وایسا نمیخوای هری خونه بابات حالا فکرکن یک‌بچه هم داشته باشی دیگه بدتر خوب فکر کن عزیزم از روی احساس تصمیم نگیر

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بعد واقعا به هیچی راضی نیستن اینهمه ما بله برونو خوب برگذار کردیم فرداش کلی تشکر کردن بعد همین ...

پس از الان که معلومه سرهمه چی یه دعوا راه میندازن و زندگی رو زهرمار میکنن برات

یعنی چی بگم کنسل کنه؟ همینو با پدرت در میون بذار و بگو وقتی از الان خواهرش میتونه تصمیم بگیره رابطه ...

دقیقا درمیون گذاشتم پدرمم گفت فعلا دست بردار اینا تا خودشونو ثابت نکنن که چجوری میخوان با تو رفتار کنن ما دختر نمیدیم حالا نامزدمم هی زنگ زنگ و میاد دم خونمون

دقیقا درمیون گذاشتم پدرمم گفت فعلا دست بردار اینا تا خودشونو ثابت نکنن که چجوری میخوان با تو رفتار ک ...

بزار خانوادت تصمیم آخر بگیرن 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اولش که هنوز سنی نداری زوده برات ازدواج چون بعد پشیمون میشی این از من به تو نصیحت  چون الان اوج ...

وای دقیقا حرفای خانوادم🥲واقعا اشتباه بود از ۱۷ سالگی اشنا شدمو تا الان تازه یه چیزیم چندروز پیش اتفاق افتاد اینکه خیلی حالت طلبکارانه مادرشوهره اومد به پدرم گفت اره ما رسم داریم عروس عقد کردرو ۲۰ روز میبریم روستامون تو مشهد اخه به نظر شما درسته دختر عقد کرده این همه بره مسافرت؟

بعد اینا به کنار تو جلسه ای که داشتن سنگاشونو وا میکندن پدرم یه سوال پرسید گفتش که اقا پسرتون کجا میخواد خونه بگیره چجوریه مادره همچین پرید به بابام که اره ما که تو خیابون نمیذاریمشون فلان بهمان

خلاصه که اصلا شخصیت ندارن فقط دنبال اینن فامیل ببرن و بیارن و چیزای چرت

وای دقیقا حرفای خانوادم🥲واقعا اشتباه بود از ۱۷ سالگی اشنا شدمو تا الان تازه یه چیزیم چندروز پیش اتف ...

نه اصلا عزیزم نکن این کارو که بدبخت میشی مال کدوم روستای مشهد من خودم مشهدی هستم بگو تا ببینم چطور آدمهای هستن 

نه اصلا عزیزم نکن این کارو که بدبخت میشی مال کدوم روستای مشهد من خودم مشهدی هستم بگو تا ببینم چطور آ ...

طرفای کاشمرن عزیزم بعد هیچی گفتن هیچ لوازم برقیم قبول نمیکنن از جهاز هیچ تیکه ای قبول نکردن خانوادمم بخاطر من که وابستم و هی رفتم رو مخشون تا الان طاقت اوردن🥲

طرفای کاشمرن عزیزم بعد هیچی گفتن هیچ لوازم برقیم قبول نمیکنن از جهاز هیچ تیکه ای قبول نکردن خانوادمم ...

خود کاشمریا آدمهای خوبین یعنی من با چندنفرشون برخورد داشتم خوب بودن این حالا اطرافشو نمیدونم بعد طرف مشهد رسم که داماد سرویس چوب فرش ماشین لباسشویی گاز یخچال تلویزیون بخره حالا اینا چرا قبول نمیکنن دیگه از زرنگی شونه وگرنه شوهرای ما همه خریدن   بنظرم بهم بزن خودتو بدبخت نکن عزیزم 

خود کاشمریا آدمهای خوبین یعنی من با چندنفرشون برخورد داشتم خوب بودن این حالا اطرافشو نمیدونم بعد طرف ...

واقعا خودمم دلچرکین شدم اصلا قید ازدواجو میزنم حالا حالا ها فقط دلم خون میشه پسر بیچاره هی زنگ میزنه و پاسوز خانوادش شد واقعا اونا باعث شدن🥲